Beissoul & Einius – литовський electrofashion-дует саундпродюсера і харизматичного вокаліста з українським корінням, відомий пристрастю до арту і моди – дасть перший за 2 роки сольний концерт у Києві.Шоу відбудеться на підтримку нового альбому.

З першою ж появою в Україні пластика і пізнаваний вокал фронтмена, гіпнотична електроніка і експресивні костюми зробили їхні виступи феноменом. Їх добре знають у нас як гостей шоу GusGus і THE HARDKISS та учасників найбільших фестивалів. Тут особливо люблять їхню пісню українською «ЯК ТИ Й СКАЗАВ» (https://youtu.be/uHEaBk-Cljc), яку співає кожен зал хором під фірмові «хвилясті» рухи. Їхній останній сольний концерт у Києві назвали «новим форматом НЛО», а шоу на масштабному #SzigetFestival, популярному серед українців, стало одкровенням для багатьох.

Beissoul & Einius отримали номінацію на британську премію Unsigned Music Awards за фільм «LION» (https://youtu.be/TXCoOz2gI_k), головну литовську премію М.А.М.А. як електронний гурт №1, а «Vogue» і «L’Officiel» визнають їх іконами стилю. Вони – чи не перші артисти у світі, які власноруч створили колекцію одягу і виступали у ньому під власну музику.

Саме в Києві у них склалося безліч ефектних арт-дуетів. ✔️ Їхній EP «Сhamillion” надихнув дизайнера Elena Burenina на створення колекції з однойменною назвою. ✔️ Дружба з фотографом Dmitry Komissarenko створила найкращі фотосети Beissoul & Einius, які вийшли у міжнародних журналах, і найвідвертіше інтерв’ю для незалежного фанзіна Nvrmind. ✔️ У концерті-показі другої власної колекції одягу Beissoul & Einius взяв участь фіналіст телепроекту «Топ-модель по-українськи» Revan Palyukh, а у виступі на церемонії нагородження премії М.А.М.А. – екс-фронтмен Kazaky і соліст балету The Great Gatsby Artur Gaspar. ✔️ Остання з таких колаборацій відбулася з арт-генієм техноромантизму Bob Basset – відомою у світі унікальною студією, яка працює з будинком моди Givenchy, кіностудією Рідлі Скотта, з KORN, Avril Lavigne, Сідом Вілсоном з гурту Slipknot і, на думку «Vogue International», входить до списку 9 українських дизайнерів, які роблять fashion-революцію в Україні. Характерні маски Bob Basset стали ключовою частиною сюжету кліпу B&E на сингл «ROOFTOP» з майбутнього альбому.