Партнерский спецпроект
19:00, 29 липня 2021 р.

Знайдеш Біг-Бен за iPhone?

Партнерский спецпроект
Знайдеш Біг-Бен за iPhone?

Скажіть, ви хочете iPhone 12? Якщо так – пропонуємо пригоду. Як ви знаєте, у Києві можна знайти багато цікавого, але тепер – ще й Біг-Бен. Якщо готові ризикнути, не гайте часу. 10 липня у столиці стартує справжня квест-мандрівка в англійському стилі.

Вас чекають п’ять Біг-Бенів, схованих у різних куточках столиці – не переживайте, у відомих її місцях, ніхто не змушує шукати призи на околицях. Від нас підказка: всі локації квесту пов’язані з визначними пам’ятками Великобританії. Тож не зволікайте, знайти треба всю п’ятірку. Тільки тс-с-с.

І поки всі охочі шукатимуть вічний символ Англії, вас чекає детективна пригода у найкращих британських традиціях. До королівського фіналу лишилось зовсім мало часу – він відбудеться наприкінці липня.

Хто розробив маршрут? Найвідоміша столична екскурсоводка – Софія у Капелюшку. Хто все придумав? ЖК «Нова Англія». Чому Біг-Бенів аж п’ять? Бо саме стільки років виповнилось житловому комплексу!

А святкувати, як ви всі знаєте, краще разом. Тим паче, подарунок змушує поборотись за місце під сонцем (не буквально, краще потім відпочити під кондиціонером).

«За період карантину кияни змушені були сидіти в чотирьох стінах та проводити вільний час перед екранами телевізорів, планшетів тощо. Тому наша квест-мандрівка – це передусім мотивація жителів мегаполісу більше гуляти на свіжому повітрі; розширювати кругозір; насолоджуватись красотами Києва; зрештою просто брати своїх близьких та друзів і разом проводити захопливо час. А «Нова Англія» в цьому допоможе», – зазначили в прес-службі ЖК «Нова Англія».

Без вас ніхто не впорається. Саме ви потрібні квесту для того, аби він запам’ятався всім учасникам та глядачам. І тут сам Бог велів постаратись – адже 24 липня відбудеться урочистий розіграш, де з-поміж переможців біг-бенівського квесту визначать власника нового iPhone 12.

Ви ж не думаєте, що п’ять символів знайдете лише ви? Та годі, тут доведеться гарненько поборотись.

Отже, що від вас потрібно.

  • По-перше, ознайомитись із правилами (добра фея дає там п’ять підказок, де шукати таємничі споруди) обійдеться.
  • По-друге, не надто захопитись пошуками, адже урочистий фестиваль до 5-річчя ЖК «Нова Англія», що відбудеться 24 липня, без вас ніяк не обійдеться (програма та реєстрація ТУТ).

То що, нумо до пригод?

Що чекатиме учасників та переможців? А ось що:

  • ведучі Роза Аль-Намрі та Олександр Дорошенко;
  • вечірній музичний концерт відомих співаків та гуртів (лайн-ап тримається в секреті, та ми вже дізнались про виступи «Brunettes Shoot Blondes» та фіналістів «Голосу Країни»);
  • фуд-корти;
  • відкриття арт-інсталяції 13-метрового Біг-Бену та алеї фонтанів;
  • яскрава розважальна програма з лазерним шоу, еквілібристами та іншими фішками;
  • розваги та конкурси для дітей у «школі Хогвартс», розкішні фото-зони;
  • розіграші подарунків та багато іншого.

І пам’ятайте: все буде по-королівськи!

*Під подарунком мається на увазі придбання товару за 0,001грн.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#п’ять Біг-Бенів #подарунок вигравай #виграти iPhone 12 #квест від ЖК "Нова Англія"
Високі оцінки користувачів за Корисність
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...