• Головна
  • Слава Україні, i'm Ukrainian: що пропонують із патріотичних речей киянам
10:25, 20 червня 2023 р.

Слава Україні, i'm Ukrainian: що пропонують із патріотичних речей киянам

Слава Україні, i'm Ukrainian: що пропонують із патріотичних речей киянам

Війна війною, а життя продовжується. І якщо після повномасштабного вторгнення країни-агресорки українцям було не до одягу чи аксесуарів, а бізнес переживав велику кризу, то згодом ситуація почала вирівнюватися. Українські компанії зуміли адаптуватися до буремних часів і навіть використати кризу як перевагу, а українці зрозуміли, що купувати українське – не лише патріотично, а й вигідно та розумно.

Особливої популярності набула патріотична продукція: футболки з гербом України, рюкзаки в синьо-жовтих кольорах та вишивані сукні, листівки, худі, шкарпетки, поспільна білизна чи свічки ручної роботи - від початку війни попит на все українське виріс в рази.

Це й не дивно, адже обирати українське - це не лише круто та трендово. Це ще й змога висловити свою громадянську позицію, розкрити дух патріотизму та показати, як сильно ми любимо нашу країну.

До того ж, чимало українських брендів не лише створюють лімітовані колекції одягу та аксесуарів з патріотичними написами чи етнічними елементами, а й активно підтримують ЗСУ: хтось надсилає кошти, отримані з продажу, у фонди гуманітарної допомоги, а дехто відшиває одяг та балаклави для вимушених переселенців.

Журналісти 44.ua розкажуть, які саме патріотичні речі можна придбати в українських компаній, аби мати ще один привід пишатися тим, що ви з України.

Речі для справжніх патріотів та для закоханих у свою країну

Maikoff

Знайти естетичний патріотичний одяг, а водночас допомогти військовим та українцям - легко, якщо зазирнути на сайт Maikoff.ua.Компанія пропонує одяг та сувенірну продукцію, прикрашену патріотичними принтами. Тут можна придбати футболки, світшоти, кепки, еко-торби та багато іншого. В наявності великий асортимент одягу під друк, широкий вибір кольорів та розмірів. Також можна замовити друк логотипу чи написи на чашках, парасольках, сигнальних жилетах чи банданах.

Слава Україні, i'm Ukrainian: що пропонують із патріотичних речей киянам, фото-1

Майкофф наносить фото, зображення, написи на такі види текстильних виробів:

  • жіночі, чоловічі, дитячі футболки;
  • поло з коротким та довгим рукавом для дітей та дорослих;
  • реглани;
  • вітровки та куртки;
  • толстовки;
  • кепки;
  • фартухи;
  • еко-сумки з бавовни та тканинні рюкзаки.

Аби перенести текст або фото на основу, компанія використовує сучасні технології та якісні витратні матеріали. Виробництво оснащене професійним обладнанням, що дозволяє наносити зображення на будь-які вироби із бавовни, поліестеру та сумішевих тканин, а також на предмети із пластику, скла та металу.

Майкофф використовує 7 методів друку на одязі, а саме: термоперенесення, цифровий фотодрук, шовкографія, вишивка, сублімація, DTF друк. Створити ескіз для фотодруку можна і самостійно, скориставшись конструктором на сайті Maikoff. Або ж для створення авторського ескізу безкоштовно скористатись послугами професійного дизайнера.

Компанія пропонує приємну цінову політику та безліч пропозицій, що дають змогу заощадити.

Gifty

Бренд Gifty працює з 2013 року. Компанія створює чашки, блокноти, календарі, планери, значки, постери, футболки, шопери, фартухи та багато іншого. А нещодавно український виробник подарунків Gifty створив нову колекцію «Паляниця»: в ній чашки «У ритмі ЗСУ», а також листівки і сувеніри з ілюстраціями від Олександра Грехова та naottmash.

Слава Україні, i'm Ukrainian: що пропонують із патріотичних речей киянам, фото-2

Також в магазині можна придбати товари для чоловіків, жінок, дітей, моделі унісекс, недорогі і речі преміум-класу, супутні аксесуари. А саме: куртки, шуби, пальта, сукні, сумки, рюкзаки та інші аксесуари.

Товари можна купити в  інтернет-магазині, через соціальні мережі інстаграм та фейсбук. Або ж в шоурумі в самому серці Києва.

Крім того, у Gifty можна замовити наявні товари з вашим лого, адаптувати під брендбук або й придумати разом щось унікальне.

Відправка здійснюється два рази на день Новою поштою та Укрпоштою. Є доставка за кордон у найвіддаленіші куточки планети.

COOSH

Шоурум і бренд  заснувала фешн-блогерка Аліна Френдій. Від початку тут продавали жіночий одяг, взуття й аксесуари, а пізніше відкрили власне виробництво. Остання колекція COOSH – це патріотичний дроп, у якому переважають дві палітри – відтінки синього й жовтого. У колекції представлені джемпери I am Ukrainian у кольорі електрик і ніжно-блакитний з написом freedom.

Є також трикотажний джемпер у блакитно-жовту смужку, який вільно сидітиме і буде приємним до тіла. Також на сторінці бренда можна знайти синю та жовту сумку-хобо.

Слава Україні, i'm Ukrainian: що пропонують із патріотичних речей киянам, фото-3

Команда COOSH активно допомагає армії й переказує частину прибутку від продажів. 

Раніше ми розповідали про найкрасивіші вулиці Києва, де неодмінно варто погуляти

44.ua у Телеграмі: термінові, актуальні, перевірені новини столиці та України для тих, хто цінує свій час

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Київ # Київщина #війна #новини #сьгодні #патріотична продукція
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...