Топ експертів нашого міста - vadik

Новичок
vadik
Відгуки: 4
Коментарі : 0
Передплатників: 0
Підписатися
Сортувати по:
Відгук про ""
понеділок, 13 липня 2020 р.
Заезжал еще зимой установить газ на машину, по рекомендации друзей. Долго честно сказать искал нормальное место, где можно поставить без лишних проблем потом. Так что спустя время ВипГаз могу рекомендовать со спокойной душой.
Відгук про "Status Finance"
субота, 18 березня 2023 р.
Треба було терміново отримати велику суму на ремонт будинку. Спочатку звернулися в банк, але під такі цілі банк не кредитує. Далі думали продати квартиру, але було жаль лишатися майна, тим паче, що потім ми б могли її здавати. Знайшов в інтернеті сайт Статус Фінанс і вирішив проконсультуватися. Коротше, вже через півроку ми заїхали в новий відремонтований будинок, а ще через декілька місяців, повернув кредит. Та головне те, що мені не довелось продавати квартиру. Бо в нинішніх умовах купити нове житло вкрай важко.
Відгук про "Кредитно-финансовая компания Банкнота"
середа, 12 липня 2023 р.
Раніше я не дуже довіряв таким організаціям, але коли почався карантин, то гроші знадобилися на бізнес…і не маленька сума. Зважився на кредит, довго шукав та вивчав цей ринок. Мої знайомі радили цю компанію, тому й наважився. Плачу вчасно, ніхто мене не турбує
Відгук про "МІД-Сервіс"
середа, 12 липня 2023 р.
Дякую менеджеру компанії за терплячість та адекватні відповіді на купу моїх запитань) Зверталися до компанії вперше, тому хотілося обговорити всі нюанси. Аби потім не вийшло чогось непередбаченого. Але наша співпраця пройшла дуже вдало. Хлопці робочі залишились задоволені якістю обладнання.