Dzidzio  – мегапопулярний український гурт, що був створений в місті Новояворівськ Львівської області 2009 року двома талановитими артистами Дзідзьом і Лесиком за підтримки їхнього земляка – Кузьми Скрябіна. Не дарма Дзідзьо називає Кузьму своєю «першою вчителькою». Дзідзьо – це самобутній артист з народу і спілкується й співає він так, щоб його розуміли прості люди. Завдяки його широко відомим монологам про ненаглядного колегу – свиню Мейсона Дзідзьо став популярним в Інтернеті. Відтоді Мейсон є ідейним натхненником гурту, який вніс свій відбиток до основного ексклюзивного символу гурту  Dzidzio  – рожевого п'ятака. Незабаром після появи пісні Кузьми «Старі фотографії» у незвичному виконанні Dzidzio  новий музичний проект впевнено увірвався у медійний простір України.

Сьогодні Dzidzio – беззаперечно зірка Інтернету! Адже тільки  фан-клуб гурту в соціальній мережі  Вконтакті є найбільшим в Україні і вже перевищує 100 000 прихильників, а тільки за літо 2012 року кількість переглядів роликів гурту лише на офіційному каналі DZIDZIO в YouTube перевищила 5 мільйонів! Вітчизняні радіостанції та телеканали з задоволенням запрошують хлопців до себе на ефіри, про що свідчать посилання нижче.

На сьогодні у складі гурту троє веселих музикантів – Дзідзьо, Лесик і  Юлік, яким вдалося підірвати український шоу-бізнес своєю ні на кого не схожою творчістю, оскільки колектив творить в жанрі комедійного антигламурного попу. Dzidzio їздять з концертами по всій Україні на «Каділаку», який, як пожартував Дзідзьо в одному своєму інтерв'ю, дістався хлопцям в якості гонорару за виступ в одному мальовничому колгоспі. На радощах від такого подарунку долі колектив  Dzidzio  почав підкорювати інші точки земної кулі. Минулого року Дзідзьо нарешті поїхав в гості до своєї мами в Іспанію, де відбулися зйомки кліпу на пісню «Сама-сама».

Влітку 2012 року  була проведена прем'єра кліпу на пісню «Ха-ха-ха» в столичному клубі Byblos, що розбудила весь сплячий Київ цікавою неординарною програмою і позитивним настроєм. До презентації кліпу гурт Dzidzio залучив максимум технічних ноу-хау: було проведено кілька веб-конференцій на відомих порталах та радіостанціях, величезна інтернет-аудиторія спостерігала за концертом он-лайн на офіційному каналі гурту в YouTube, а також було випущено App-програму гурту для iPhone.

Восени цього року  Dzidzio  відвідали щорічний Oktoberfest в Мюнхені, де хлопці спілкувалися з місцевими поціновувачами пива і музики, а також гостями фестивалю зі всього світу, які були вражені і запам'ятали гурт завдяки яскравим костюмам в стилі Oktoberfest і живому виконанню пісень!

Тепер креативні Dzidzio  і їх команда активно готують  вибухово-позитивний і яскравий дебютний альбом під назвою «ХА-ХА-ХА». Тож чекайте на анонси і додаткову інформацію від мегапопулярного Dzidzio!