Юлія Рома і музичний проект “Home”

3-го червня чарівний джаз поєднається із глибинною українською лірикою у програмі “Думи мої” на сцені Caribbean Club Concert Hall.

В програму ввійшли пісні на слова Т.Г.Шевченка, джазові стандарти, авторські пісні, джазове аранжування українських народних пісень, а також запальна бразильська музика та чуттєві мелодії французького кіно.

Юлія Рома відома на міжнародній сцені вокалістка, що прославила українську пісню у джазовому аранжуванні. На сьогодні вона є єдиною українською джазовою співачкою, яка була запрошена виступати у легендарний клуб "Blue Note" та викладала на престижному європейському музичному конгресі "Voicingers Workshop".

Відома джазова вокалістка та композитор Юлія Рома презентує на великій сцені свій музичний проект “Home”. Цікаво, що склад цього проекту має сімейний характер. І це не алегорія, адже - це дійсно родина.

На сцені два покоління однієї талановитої родини:

Юлія Рома - відома джазова співачка, композитор та поетеса

Алік Фантаєв - відомий барабанщик

Ростислав Фантаєв - їх син, 9-річний гітарист, гра якого приголомшує та вводить в захват всіх слухачів. У своєму віці Ростислав був запрошений до виступу у відомому Берлінському клубі "Badehaus".

У творчому доробку Юлії Роми 3 сольних альбоми, участь у музичних збірках та співпраця з відомими артистами. ЇЇ пісні ввійшли у Золотий Фонд Українського Телебачення та Радіо!

"...Її легко впізнати тим, хто захоплюється українським джазом. Голос Юлії яскравий та не має подібних в Україні” (Олексій Коган).

Її вокал дійсно прекрасний, а вміння поєднати аутентичні мелодії та тексти з сучасними ритмами та гармонією є неперевершеним!

Не пропустіть сольний концерт Юлії Рома та народження нового джазового проекту “Home” вже 3-го червня у затишному київському клубі Caribbean Club Concert Hall.

Фан-зона - свободные зоны для просмотра мероприятия без привязки к конкретному месту.