15 квітні в клубі Sentrum столична інді-рок команда 5 Vymir презентує макси-сингл «Вічність» та зіграє матеріал із майбутнього альбому.

Це буде вже четвертий великий сольний концерт за два роки у Києві.

Група завжди експериментує з форматами шоу: грають зі струнним квінтетом чи оживляють персонажів класичних картин з локацій Києва.

Що буде цього разу – лишається під секретом, але факт, що буде цікаво. 5 Vymir не робить однакових концертів у рідному місті і це правило!

5 Vymir:

“Музиканти – надзвичайно щасливі люди, адже їх музика має шанс прожити на порядок довше, ніж вони самі. Розуміння цього – найцінніше, що може збагнути людина. Що залишиться після нас?

Власне, теми вічності та плинності часу, близькості та розлуки, тепла та холоду впливали на нас весь період створення нових пісень. Є внутрішнє відчуття, що це найкраще, що ми робили за все своє життя, але, звичайно, ми чітко розуміємо, наскільки багато роботи попереду.”

Новий альбом заплановано на осінь 2016 року. І найбільш чесним та чоловічим способом заробітку на реалізацію всіх ідей стане не кампанія по збору коштів, а великий концерт.

Тому, підтримати запис нового альбому та купити квиток – це тотожні речі.