Шановні друзі,

Запрошуємо Вас на концерт класичної музики «Nachtmusik» (Нічна музика). Це камерне подія музичного життя Києва гідно пильної уваги. Програма, підготовлена молодими і яскравими виконавцями, представить твори, що рідко виконуються на музичних сценах нашого міста.

До програми концерту включено камерні твори, об'єднані однією темою - поезії ночі. Ця тема багато в чому визначила стилістику німецького романтизму 19 століття, але також вплинула і на художню культуру інших країн Європи. У концерті, який відбудеться в суботу 13 лютого, о 19 годині в Будинку Актора в Києві, прозвучить ряд творів, що виконуються сьогодні досить рідко.

Виконавці - молоді й дуже яскраві музиканти, якы здійснюють активну концертну діяльність не тільки на своїй батьківщині, але і в багатьох країнах світу. Це відомі артист из Одеси піаністка Тетяна Кравченко та Лауреат міжнародних конкурсів камерної музики Олена Кужелева (сопрано), яка яскраво заявила про себе на низці фестивалів в Італії, Москві, Люксембурзі і т.д.

А Ігор Федоров - одні з небагатьох у світі концертуючих кларнетистів, музикант, який співпрацює з провідними оркестрами світу.