Національний академічний духовий оркестр України презентує концерт присвячений творам видатного композитора сучасності Ennio Morricone!

Програма концерту «Музика на ім'я Ennio Morricone» складена з найвідоміших, найяскравіших творів майстра, а саме музики до кінофільмів, таких як: «Недоторкані», «Місія», «Хороший, поганий, злий», «Приходь одного вечора повечеряти», «За жменю динаміту», «На декілька доларів більше», «Новий кінотеатр «Парадиз», «Професіонал», «Одного разу в Америці», «Легенда про піаніста» та інші твори.

Не пропустіть можливість почути твори великого майстра у виконанні одного з кращих оркестрів Європи!

Енніо Морріконе народився в Римі в 1928 році в музичній сім'ї. В 9 років він поступив у консерваторію, в якій Енніо провчився в цілому 11 років. Він має три дипломи - за класами труби, композиції і композиції. Після закінчення навчання, він не поринув у світ класичної музики, а пішов в італійський шоу бізнес, де тривалий час складав мелодії для зірок поп-музики.Справжня популярність прийшла до Енніо Морріконе в якості кінокомпозитора - після виходу спагетті-вестернів «Хороший, поганий, злий», «Одного разу на дикому Заході», «За жменю доларів».

Крім того, мелодії Морріконе звучали у фільмах таких режисерів як Педро Альмадовар, Роман Поланскі, Квентіна Тарантіно, Франко Джеферелли, П'єра Паоло Пазолліні, Бернардо Бертолуччі і багатьох інших іменитих майстрів. Всього Морріконе написав музику до більш ніж 400 картин - в кіноіндустрії він вже більше 50 років.Однак музика для кіно - не єдина заслуга Енніо Морріконе. Він складає камерну і інструментальну музику, особисто диригує оркестром, з яким багато гастролює по Європі. Зовсім скоро у всіх шанувальників композитора з'явиться можливість почути твори митця наживо, у виконанні Національного академічного духового оркестру України у повному складі, на чолі з диригентом Михайлом Морозом.