Запрошуємо вас на Перший концерт нового сезону, який відповідно до традиції Jazz Time  відбудеться у четвер 21-го січня.

Після майже місяця святкувань ми пропонуємо зануритись у чарівний світ джазу під звуки мелодій, деякі з яких були написані майже століття тому, з голосом, що вже багато років супроводжує українських прихильників джазу, у клубі, який ніби створений для джазових вечорів.

Олексій Коган є непересічною особистістю української джазової сцени. Він знайомить меломанів із тонкощами стилю та історією культурного пласту. Він заохочує молодих артистів та є приятелем багатьох джазменів з усього світу. Він особисто організовує та підтримує українські джазові фестивалі.

В рамках його проекту “Джаз для дорослих” з Олексієм Коганом вже більше півроку відбуваються концерти у Caribbean Club. Кожен з яких неповторний.

Концерти поєднують у собі декілька напрямів: розмовний, гумористичний, культурно-пізнавальний та, само собою, музичний.
Гості вечора не тільки насолоджуються живим виконанням легендарних джазових композицій, але і дізнаються про історію їх створення та, власне, про творців, цікаві факти та спогади, курьозні випадки з життя джазменів та цілих джаз-бендів

Ілюструвати розмовну частину концерту буде київський колектив Jazz in Kiev Band, який неодноразово грав на сцені Caribbean Club та добре відомий глядачам.
У складі джаз-бенду відомі українські джазмени:
Богдан Кравчук — саксофон
Володимир Лихошва — гітара
Володимир Камінський — клавіші
Олексій Коган — бас-гітара
Валерій Волков — барабани

“Джаз для дорослих” - це можливість пізнати джаз по-новому та відчути його по-справжньому.