19 листопада Аніко Долідзе презентує нову програму “Dear Ella. Tribute to Ella Fitzgerald”.

Важко знайти більш впливовішу джазову вокалістку сучасності ніж Елла Фіцджеральд. Вона мала від природи вокальний дар у вигляді унікального голосу - за гнучкістю, діапазоном та колористикою. Вона була, напевно, найпродуктивнішою та надзвичайно різноплановою.

Елла завжди була відвертою на своїх концертах, чесною та справжньою на сцені та в житті. Вона ніколи не узгоджувала свої дії із кон’юнктурними вимогами.

Вона була надзвичайно популярною як серед публіки так і серед музикантів. Легше назвати музикантів, яким не пощастило грати з Еллою.

Зрілий період її студійної роботи відрізняється вишуканою концептуальністю. Так звані альбоми-сонгбукі, які Елла присвячувала  Коулу Портеру, Дюку Еллінгтону, Ірвінгу Берліну. У свій час вона була музичним новатором. Зараз же  її вокальні прийоми та джазові стандарти стали еталонами для джазменів по цілому світу.

Музиканти вивчають культуру і історію, мають своїх улюблених артистів і т.і. У відомої артистки  Аніко Долідзе теж є свої. І найулюбленішою  в неї є Елла Фіцджеральд. І вже досить давно визрів план присвятити геніальній співачці цілу програму. Реалізації цієї ідеї дуже допомогла нещодавня співпраця з чернігівським біг-бендом "Land Forces Jazz Orchestra".

Вже 19-го листопада публіка Caribbean Club зможуть насолодитись музикальністю та яскравістю оригінальних аранжувань оркестрів Каунта Бейсі та Дюка Еллінгтона, які були написані на зорі творчої кар’єри. В програму концерту ввійшли як дуже відомі хіти, так і мало відомі, але справді цікаві пісні з репертуару надзвичайної Елли Фіцджеральд.