ІгроЖуй – перший ігровий пікнік під відкритим небом, де усі бажаючі отримають можливість провести час смачно, весело і в своє задоволення!

Це новий формат проведення часу – Їж, Грай, Відпочивай.
12 липня, парк ім. Т.Г.Шевченка перетвориться на місто розваг!

Що Вас чекає:
Їж. Ну куди ж без смачної їжі! Приходь і спробуй: соковиті чорні бургери, натуральне румунське морозиво, гострий мексиканський начос, та багато інших смаколиків, які сподобаються будь якому гурману.
Грай. Приходь з друзями та відчуй себе Доном Карлеоне в Мафії, побудуй імперію в Монополія, воюй з драконами в Манчкін, порви штани в Твістер, покажи слово «апріорі» в грі Активіті та Крокодил. Вирішувати логічні задачки та головоломки, проходь цікаві квести та флешмоби, отримуй подарунки та приємні сюрпризи від нас.

Для любителів активного відпочинку ми підготували цікаві майстер-класи і завдання. Ти зможеш показати свої вміння на роликах, скейті чи велосипеді. Пройтися на джампери та побалансувати на слек-лайні. І показати всім справжній молодіжний стрітденс чи брейк данс на спеціально облаштованому майданчику.

Розваг вистачить на всіх!

Відпочивай. Релаксуй на шезлонгах із смачним освіжаючим коктейлем, дивись цікаві фільми у відкритому кінотеатрі, засмагай в еко-солярії, слухай приємну музику, роби селфі в фотозоні і насолоджуйся прекрасним днем!
Купуй. На всіх гостей свята чекає велика Шопінг зона з різноманітними товарами та подарунками. Кращі українські бренди даруватимуть вам свої посмішки та позитиФФ. Реєстрація учасників в Шопінг зону по телефону: 093-81-09-352

Шукай нас: ФБ та ВК.

www.igrozhuy.com