Концерт «Віденська весна» відбудеться 19 квітня в Жовтневому Палаці, о 19.00 годині. За участі - Kyiv Metropolis Orchestra та незрівняний "Штраус XXI ст." - маестро Курт Шмід. Незрівняне дійство чекає на Вас. Ви поринете у справжню атмосферу віденського життя та неймовірну красоту віденського вальсу. Кожен наш проект унікальний, ми познайомимо вас, з новими та творами легендарних Штраусів та музики Курта Шміда.

Курт Шмід - знаменитий диригент і композитор із Відня. Він є засновником Wiener Strauss Gala Orchestra. У Києві прозвучать найвідоміші твори Й. Штрауса, К. Шміда, Ф. Легара та інших видатних композиторів. Весь зал огорне непередавана атмосфера. Чарівна музика перенесе вас у затишне австрійське кафе, де відчувається легкий аромат шоколаду і запашної кави. Ви побуваєте всередині розкішних європейських палаців і будете захоплені їх вишуканістюІ, звичайно, нікого не залишить байдужим музична історія про маленьких жабенят. Зустрічі з чудовими людьми і море позитивних емоцій, - усе це чекає на вас у цей чудовий вечір."

Курт Шмід створив понад 560 музичних творів. Найбільш відомим із них, мабуть, є постановка «Вогняна квітка» (2007 рік, віденський «Квартал музеїв»). У 2010 році Курту Шміду вручили Австрійський почесний знак «За науку і мистецтво» I ступеня. До зустрічі! На території якісної музики.