28 жовтня 20:00, STAR & ORCHESTRA: Оля Діброва
Найкращі українські вокалісти, акомпанемент джазового оркестру і культові світові хіти у новому світлі. Caribbean Club Concert Hall представляє новий масштабний проект, якому немає аналогів в Україні.
28 жовтня відбудеться вже третє за рахунком шоу STAR & ORCHESTRA!
Кожен виступ - це новий зірковий вокаліст і особлива програма, де знайдеться місце диско, фанку, свінгу, ритм-енд-блюзу і, звичайно, джазу. І все це в нових оркестрових аранжуваннях.
На STAR & ORCHESTRA ви поринете в еру біг-бендів, багатих джазових гармоній і свінгових танців.
28 жовтня на сцену в супроводі джазового оркестру вийде Оля Діброва. У минулому вокалістка групи Gorchitza та учасниця електронного проекту DVOE, вже цієї осені Оля презентує свій новий - сольний проект.
Для STAR & ORCHESTRA співачка готує диско-програму і обіцяє прем'єру першого сольного синглу Dibrova, який вийде найближчим часом:
«Я вже знаю, що можна робити з електронною музикою - хаусом, брейкбітом. І тепер мені цікаво спробувати свої сили в нових жанрах. Зізнаюся, я завжди любила танцювальну музику і вокал темношкірих жінок. А ще завжди мріяла зануритися в атмосферу вечірок «золотої епохи диско». У новій програмі разом з Caribbean Club і в мене, і в слухача з'явиться, нарешті, така можливість! Будуть танці, блискітки і shiny disco ball! Проект об'єднав відмінних музикантів, таким складом - гріх не качнути! ».
Вишукана кухня, затишна атмосфера і музика, від якої перехоплює подих, додаються. Вечірній дрес-код вітається.
Чекаємо вас 28 жовтня на STAR & ORCHESTRA!