Оголошення про оренду, купівлю та продаж нерухомості у Києві

Я хочу
Нерухомість
Район
Ціна
Тип
Жилий комплекс
Стан
Кімнат
Автомісць
Поверх
Поверховість
ділянка
Загальна площа, кв.м.
Житлова площа, кв.м.
Площа кухні, кв.м.
Показати

Останні оголошення

Нерухомість у Києві

Населення столиці України стрімко зростає. Велика кількість вільних робочих місць з високою заробітною платою, хороша інфраструктура, наявність різноманітних розваг і місць відпочинку приваблює сюди людей з різних куточків країни. На сторінці "Нерухомість у Києві" представлені контакти ріелторів, агентств нерухомості та власників, які пропонують орендувати або купити квартиру, офіс, будинок або дачу. Завдяки великій кількості пропозицій знайти підходящий варіант не складе труднощів.

Якщо ви вирішили купити квартиру, то варто звернути увагу на рік будівництва ЖК, а також на основні умови купівлі-продажу. У цьому бізнесі існують різні типи угод:

  • з власником;
  • посередником;
  • представником власника;
  • на умовах субпідряду.

Продавці виставляють правдиві фото і надають повний опис, завдяки чому легко підібрати підходящий варіант. У новобудовах пропонують більш вдалі планування, до того ж їх зручніше переробити під власний смак. Однак у місті також можна знайти вдалі готові квартири з гарним ремонтом. Звертайте увагу на місце розташування. На карті вказані найближчі об'єкти: школи, парки, лікарні, супермаркети та зупинки громадського транспорту.

Особливості роботи агентств

Часто, щоб винайняти квартиру або комерційну будівлю, люди звертаються до спеціальних організацій, що займаються пошуком оптимальних варіантів і підготовкою документації. Нехтувати послугами фахівців не варто. Вони мають досвід в укладанні подібних угод і допоможуть правильно оформити необхідні папери. У результаті операція пройде в рамках чинного законодавства. Нерухомість є одним із найкращих способів вкласти грошові кошти. Тому попит у цій галузі завжди залишається на високому рівні.

Показати
Я хочу
Нерухомість
Ціна
від
до
Валюта
Район
Показати
Відповідальний за розділ
Євгенія
При возникновении проблем с оплатой услуг, просим обращаться:
Телефон: (098) 286 94 85
Skype: live:content.citysites