Дом, Продаю будинок з ділянкою, власник, всі документи в порядку, без комісії. Ділянка рівна, квадра...

Тип
Будинок
Тип операції
Продам
На жаль, оголошення застаріло
Продаю будинок з ділянкою, власник, всі документи в порядку, без комісії. Ділянка рівна, квадратної форми, розташована в на дуже тихій вулиці. Від Окружної і Стеценка шум не доходить. До лісу 150 метрів, ліс прибраний і доглянутий. Приємні сусіди, живуть постійно, хороший кооператив. 10 хв пішки до Новуса, 15 хв до Ашану.

Точне розрашування ділянки: 50.500015, 30.372841. Ділянка рівна, геодезія і геологія робилась рік тому, грунтових вод, плавунів, заболоченності немає, хоча за парканом протікає струмочок. Вода в ньому чиста, без запахів, з берегів не виходить. Тому при бажанні можна збільшити прощу ділянки на 0,5 сотки за рахунок полоси, на якій протікає струмок. Може вийти шикарний ландшафтний дизайн з очеретом або озером (це стало найбільшим бонусом коли купував цю ділянку). Ділянка очищена і готова до будівництва.

Будинок будувався на початку 90х. фундамент, стіни в хорошому стані, дах не тіче, але потребує заміни. Стіни товщиною більше 50 см, є підвал. Будинок маленький, тому добудувати мансарду і перетворити 1й поверх на кухню і санвузол буде не дорого (планував так зробити). Також не дорого буде його демонтувати при потребі. Є два маленьких сарайчика в кутку ділянки.

Є свердловина 40м, вода хороша. Електрика, лічильник є, все в порядку, боргів за оплату немає. Рік тому від'єднали лічильник щоб не платити абонплату. Підключись назад - справа 15 хв.

Із мінусів: карява земляна дорога від Окружної, але хоча б завжди тверда. По кооперативу вже норм.

Загалом варіант чудовий. Логістика хороша, на окружній поруч ніколи немає пробок, можна заїхати в центр з кількох сторін. Повітря чудове, тихе місце.

Пишіть, дзвоніть до 21ї години. Розумний торг тільки *біля капоту*, продаж не терміновий.
Дії
В обранеВидалити з обраного