«Без обмежень» та «Врода» подарують свято української музики.

Виступити разом музиканти вирішили після шаленого успіху студійного концерту «Без обмежень» на телеканалі української музики М2, в якому дівчата з дуету ««Врода» також взяли участь. І ось, йдучи на зустріч численним проханням фанів, музиканти вирішили перенести виступ зі студії на сцену! Ті хто не потрапив у студію М2 зможуть побачити цей концерт наживо і більше того- з розширеною програмою!

Що поєднує витончених красунь з дуету «Врода» та харизматичних мужчин з «Без обмежень»? Музика, творчість і дружба! Виступати на одній сцені в творчому тандемі для них не новина. Вперше шляхи дуету «Врода» та гурту ««Без обмежень» перетнулися завдяки Соломії Вітвіцькій, яка запросила музикантів виступити для українських військових у зоні АТО. Далі були численні виступи для захисників на імпровізованих концертних майданчиках та у різноманітних закладах, на благочинних акціях. Окрім того, дует взяв участь у записі однієї з пісень до нового альбому гурту, а згодом музиканти створили спільну пісню «Доле моя» та зняли відео до неї.

«Без обмежень» називають українськими рок-романтиками, на своїх виступах гурт вражає потужною енергетикою та щирістю почуттів. На сьогодні гурт «Без обмежень» презентував більше 40-ка синглів,  8 кліпів, написав саунд-трек до фільму, та навіть гімн спортивної команди! Гурт бере участь численних у фестивалях та івентах  - «Червене вино», «Рок' N 'Січ», «Октоберфест», «Rock Summer Fest. By ПростоРадио», «TattoCollection», «Рок-Булава», Арт-Пікнік Слави Фролової, «Тарасова Гора», «Трикутник», «Ше.Фест», Respublica, та інших активно долучається до багатьох соціальних проектів. Пісні та кліпи гурту можна почути та побачити в теле- та радіо-ефірі багатьох радіостанцій та телеканалів України.

Серед найближчих планів – участь у фестивалях «Тарасова Гора», «Трикутник», «Ше.Фест», Respublica, концерти, робота над новою програмою та альбомом!

Виступи ««Врода» — це магія, що відкриває сенс та душу української жінки через пісні, дарує слухачам силу та енергетику старовинних пісень. Їх творчість — це багатство українських традицій, мелодійність мови та пісні, обряди та танці. Унікальність концертної програми дуету полягає в яскравому поєднанні давньої співочої традиції українського народу з сучасним найновішим музичним аранжуванням. В інтерпретації гурту українські пісні набувають нового особливого звучання.

«Без обмежень» можуть влаштувати публіці справжній шторм бурхливих емоцій, а «Врода» з легкістю приборкають будь-яку стихію, а разом вони, –  як інь та ян -  народжують гармонію.

Ввечері 24 червня на одній сцені зустрінуться традиційні українські пісні у сучасному модному виконанні і емоційний та романтичний український рок.

Цей концерт не залишить байдужим нікого і стане справжнім подарунком для всіх поціновувачів якісної української музики!