В «Країні розваг» пройде святкування Дня Києва. Гостей парку розваг чекає колосальна кількість найрізноманітніших активностей для дітей та дорослих: відкриття найбільшого парку гойдалок у світі, унікального інтерактивного квесту «Готель: Таємниця Стівена Кінга», дитячого павільйону «Гуляндія», контактного зоопарку, Саду Бажань, спортивного хабу ЕБШ. Пройдуть танцювальний флеш-моб за участі зірок проекту «Танцюють всі» та благодійний забіг за участі знаменитостей, а Федерація найсильніших атлетів України проведе відкритий чемпіонат Києва та України з перетягування канату!

А тепер докладніше:

Два дні на центральній алеї «Країни розваг» на території ВДНГ буде проходити фотовиставка від юних журналістів на тему: «Я люблю тебе, Києве!». Кожен гість парку розваг зможе насолодитись кращими видами столиці, які підготували учасники виставки. Підтримувати святкову атмосферу на території «Країни розваг» буде група аніматорів, які знають, як залучити до танців ваших дітей, і вміють викликати посмішку на обличчі кожного. Також гості зможуть насолодитись виступами київського театру вуличних ходулістів, талановитих музичних груп і дитячих колективів. А ввечері - запрошуємо всіх в зону Першої сцени, де пройдуть святкові концерти і виступлять відомі українські виконавці.

Крім того, 28 травня всіх гостей «Країни розваг» чекають:

  • Танцювальний флеш-моб за участі зірок проекту «Танцюють всі»;

  • Привітання від адміністрації міста з Днем Києва і виступ київського академічного муніципального оркестру;

  • Благодійний забіг за участі українських зірок і розіграшом цінних призів від спортивних партнерів заходу. Метою забігу став збір коштів на закупівлю необхідного медичного обладнання для ІПАГ (НАМН України). Для цього були розроблені дві траси: 2 км для дорослих і 60 м для дітей. На дистанції не буде ні суддів, ні хронометражу, а всі учасники отримають пам'ятні сувеніри. До благодійного забігу долучилися і знаменитості, які пройдуть дистанцію разом з іншими учасниками. Серед них Ілля Кваша, Денис Силантьєв, група Real O та інші.

А 29 числа пройдуть:

  • Інтерактивна вистава: «Сімейка в “Країні розваг”»

  • Чемпіонат Києва і України з перетягування канату. Його проводить Федерація найсильніших атлетів України, яка подарувала країні Богатирські ігри і виховала найсильніших людей світу. Чемпіонат пройде на алеї перед п'ятим павільйоном ВДНГ. Крім професійних команд, взяти участь в чемпіонаті зможуть всі бажаючі.

Продовжують працювати: зона Першої сцени, де регулярно проходять виступи музичних колективів; BBQ-зона, де можна провести пікнік в альтанці в саду, приготувати смачний шашлик або купити готові частування від фуд-операторів; мотузковий парк Sky Park, де можна активно провести час всією сім'єю; працюють прокат велосипедів, роликів, гироскопического транспорту, а також маса дитячих атракціонів і розваг.

Вхід на територію «Країни розваг» - безкоштовний!

Проведіть свій яскравий День Києва з нами!