Вперше в Україні музика The Beatles в джазовому аранжуванні!

3-го березня молодий український гурт The Colors of The Beatles презентує у Caribbean Club нову програму «The Letters»/ «Листи».

Програма «The Letters»/ «Листи» складається виключно з хітів, які посідали найвищі позиції у хіт-парадах.

У цій концертній програмі музиканти гурту приділили увагу музиці легендарних The Beatles. Артисти The Colors of The Beatles переосмислили сенс пісень, відчули їх по-новому. Як результат, деякі знайомі композиції пролунають зовсім неочіковано.

The Colors of The Beatles — це молодий колектив, в якому зібрались прогресивні музиканти, свіжа кров українського джаз-комьюніті.

В цій програмі вони поєднали своє спільне захоплення джазом та творчістю гурту The Beatles.

У складі гурту:

Дар’я Близнюк — вокалістка, лідер ансамблю (Дар’я є переможницею та лауреатом багатьох вокальних конкурсів)

Орест Філіпов — саксфон

Константин Івчук — гітара

Станіслав Чумаков — клавіши

Роман Дуднік — бас гітара

Олександр Селезньов — барабани

Ведучий концерту неперевершений Олексій Коган. Він не тільки непересічна особистість української джазової спільноти, але і відомий пропагандист культури якісної та вишуканої музики.

Також у концерті приймуть участь відомі артисти української сцени: піаніст-віртуоз Євген Хмара та співаки Дар’я Ковтун, Марта Адамчук, Денис Повалій

Нова програма гурту The Colors of The Beatles називається «The Letters»/ «Листи». Адже увесь спадок The Beatles — це не просто пісні, але й вічні послання з минулого, які музиканти відкриють для вас у новому кольорі.

Музиканти готують цей концерт як дивовижну подорож світом спадщини The Beatles, але в унікальному джазовому ракурсі.