Новорічний карнавал пригод

Інтерактивна пригодницька казка для всієї родини, лазерне та світлодіодне шоу, шоу гігантських мильних бульбашок

Ось і знову настав Новий рік – одне з найбільш урочистих, веселих та таємничих свят, яке обіцяє здійснення мрій кожному, хто вірить у дива. Очікують дива і діти, і, звичайно, дорослі…  Це свято зачаровує,  на ньому завжди панує  диво, усмішка та радість!

Лише на Новорічні свята і дорослі, і діти мають можливість перевтілюватись в улюблених казкових героїв – влаштовувати справжній КАРНАВАЛ.  Ми хочемо, щоб ви і цього року на нашому карнавалі Новорічних пригод отримали заряд казкового позитиву та добра від чарівників  та  героїв, яких ви всі знаєте і любите! На зустріч із Вами чекають дід Мороз та Снігуронька, баба Яга із мітлою, що багато говорить, та її помічник кіт Баюн, сніговик Олаф, лего Ніндзяго Кай, Даринка-Мандрівниця, надзвичайно прекрасний Метелик, символ року Мавпочка та ще багато героїв радянських та сучасних мультиків.

Завітайте до нас 3 січня до казкового місця- готелю «Фермонт», і ви одразу опинитесь у вихорі карнавальних ігрових пригод: допоможете героям розкрити таємницю чарівного кристала, підтримаєте лего Ніндзягу Кая у боротьбі проти підступної баби Яги, потрапите у країну гігантських мильних бульбашок, що вміють розмовляти і, навіть, передбачають майбутнє,  а також поринете у атмосферу Новорічного маскараду!

У виставі – лазерне, світлодіодне шоу, чарівний відеоряд на екрані, ігри та безліч призів найактивнішим глядачам!

Всі діти підуть до дому із подарунками та піднесеним настроєм!

Вас очікує:

·    Театралізована інтерактивна вистава, побудована набезлічі цікавих подій, в яких будь-які перепони казкові герої  легко долають разом з діточками за допомогою різних ігрових моментів.
·    Подарунки для маленьких глядачів;
·    Анімаційна програма перед початком вистави;
·    Фото з героями на пам’ять.

Тривалість вистави- 1 година 15 хвилин
Автор сценарію та режисер – Олена Бережна
Художній керівник: Олена Бережна,    Продюсер: Валерій Бережний

Вистава йде українською мовою.

Подарунок буде надаватися 1 на 2 квиткапісля закінчення вистави. Якщо дитина одна прийшла на свято – їй теж обов’язково вручать подарунок. Вартість подарунків входить в ціну квитків.

…І не забудьте одягнути карнавальні костюми та маски!... Ви потрапите на справжній карнавал!...