Перший українодівочий сайт гарного настрою «Каралєвна» спільно з івент-агенцією "Energy Event" запрошує усіх-усіх на фантазійно-драйвову вечірку в стилі славетної Аліси Льюїса Керрола - «Каралєвна у Дивокраї. The Madhatter»!
 
Неймовірний вибух шалених барбанів відкриє потаємні двері до незвіданого світу див! Разом із вами ми усміхнено позуватимемо перед спалахами фотокамер у фото-зоні «У білого кролика», захоплено спостерігатимемо за вражаючими фокусами магів та братимемо участь у конкурсі на найкращий костюм та капелюшок! Також особливою родзинкою вечора стане драйвовий танцювальний майстер-клас від Школи Танцю, парад вражаючих капелюшків і запальні розваги від справжінісінького Капелюшника! 
 
На веселій галяви ні Аліси, де час від часу пробігає білий кролик з годинником, будуть грати веселі музиканти з гурту "Drunk & Drowned"- запальні, веселі, дивакуваті! 
А ще, а ще! Традиційна безпрограшна лотерея з найкращими призами від наших партнерів, велика кількість приємних сюрпризів та феєрверк позитивних емоцій! Приходьте! 
Дрес-код? Барвисті панчохи та дивовижні капелюшки – для дівчат, чорні циліндри та загадкова усмішка – для хлопців!

Довідки: (044) 220-1241.
Адреса: вул. Дегтярівська, 33-В.