Лауреати Національної премії України імені Тараса Шевченка

Національна заслужена капела бандуристів України імені Г.І.Майбороди

Герой України народний артист України Анатолій ПАЛАМАРЕНКО

Народний артист України Сергій МАГЕРА

Національна заслужена капела бандуристів України імені Г.І.Майбороди має свою жанрову особливість – усі артисти  співають та одночасно грають на бандурах та інших унікальних національних інструментах.

Колектив в своїй творчості звертається до театралізованого концертного дійства – поєднання художнього  слова і музичних творів. До участі в концертах, протягом багатьох років запрошується майстер художнього читання Герой України народний артист України Лауреат Національної премії України імені Тараса Шевченка Анатолій Паламаренко.

Анатолій Паламаренко належить до тієї категорії митців, які не лише увінчані офіційно високим почесним званням. Він по духу, самій своїй сутності воістину народний – настільки глибоко і тонко відчуває і знає життя народу, його психологію, його мову. Тож і його поява на сцені, його мистецьке слово викликають у глядача-слухача щире захоплення: це наш, воістину народний артист - неперевершений майстер художнього слова!

Сергій Магера – соліст Національної опери України ім. Тараса Шевченка – володіє могутнім басом повного діапазону, красивою тембральною палітрою, досконалою сценічною майстерністю. Лауреат численних міжнародних конкурсів та фестивалів, гастролював у США, Данії, Італії, Німеччині, Швейцарії, Польщі, Угорщині, Франції, Голландії, Бельгії та інших країнах.

У цей чудовий вечір чоловічий натглядачів чекатиме чудова програма присвячена Дню захистника України. Зі сцени Київського театру оперети будуть лунати найкращі українські пісні та художнє слово, що прославляють звитягу воїнів від козацької доби і по нині!