Актуальний і самобутній британець Ghostpoet уперше виступить в Україні 24 вересня о 20:00 у клубі Sentrum (вул. Шота Руставелі, 11) у рамках серії вечірок нової британської музики Selector Live.

Британський вокаліст із глибоким басовитим голосом Обаро Еджіміве, відомий під псевдонімом Ghostpoet, підкорив слухачів і критиків у 2011 році дебютним альбомом “Peanut Butter Blues & Melancholy Jam”. Остаточний успіх Обаро забезпечили виступи на передових фестивалях світу таких, як Glastonbury, Sónar, Latitude, Bestival, і номінація на головну незалежну премію Великої Британії – Mercury Prize.

“У британській електронній музиці одиниці оповідачів звертаються до емоцій і спогадів так, як лондонський експерименталіст Ghostpoet”, - пише NME, охрестивши його перші альбоми культовими. У березні 2015 року Ghostpoet випустив третій альбом “Shedding Skin”. The Guardian побачив у ньому вплив Radiohead. Журнал Clash назвав альбом “зрілою і обнадійливою відповіддю на наш смутний час”, а The Telegraph вважає, що цього разу в Еджіміве ще більше шансів отримати Mercury Prize.

Музика Обаро – це суміш розслабленої екзистенційної лірики, елементів spoken word, приправлених тріп-хопом, дабом, дабстепом та інді-попом.