1000 років тому світ покинув великий князь київський Володимир, який став сходами в небо для всього народу свого - і для наших предків, що жили тоді, і для нас сьогоднішніх.

Що приніс Великий князь охрестивши нас у дніпровській купелі вірою христовою? Він приніс і дав Закон Божий, закон про те - хто ми тут на Землі, звідки ми тут в сьогоденні, та куди ми підемо по закінченні земного життя!

І головне в цьому Законі, що Бог є Любов. І заповіді його - про Любов ... про Любов до ближніх наших і дальніх, про Любов людини до людини, і Любові Людини і Бога.

З 2007 року, в Києві, щороку 28 липня, святкується День пам'яті великого святого рівноапостольного князя Володимира і День київського, дніпровського Хрещення нашого народу Христового. І святкується цей день всім народом, без політиків і політики, не розділяючи людей - на бідних і багатих, на слабких і сильних.

І цього року, 28 липня в 19 годин на сцену київського Палацу Спорту піднімуться люди, які своїм життям і своєю творчістю говорять про Любов, говорять про Людину - як вінець Творіння - музиканти «Табула Раса» та Емір Кустуріца з «The no smoking orchestra», ПетроМамонов та Олексій Романов / група Воскресіння, «Божичі», «Zdob şi Zdub» і «Брати Карамазови».

Святковий концерт буде благодійним - всі збори від нього підуть для підтримки людям - не імущим. У ці трагічні дні ми віримо і знаємо: Любов Спасає Світ! Любові, Любові, Всім нам!

1000 лет тому назад мир покинул великий князь киевский Владимир, ставший лестницей в небо для всего народа своего – и для наших предков живших тогда, и для нас сегодняшних – живущих сегодня.