«Британськими вченими» доведено, що:

живі вібрації відомих мирових хітів у джазовому виконанні «Frankyjazz» формують позитивне мислення та весінній настрій;

спільне прослуховування концертної програми «Besame Mucho» створює щасливі стосунки;

відвідування концерту «Frankyjazz» відновлює душевний та фізичний баланс організму після затяжної зими.

Для тих, хто колекціонує незабутні враження та неповторні музичні моменти - пропонуємо нову яскраву програму колективу Frankyjazz "Besame Mucho" !

Ця програма створить весну в Вашій душі завдяки авторському виконанню улюблених хітів італійської, кубинської і мексиканської музики в нестандартній, джазовій обробці.
Ключовий стиль програми - це органічний мікс мірових музичних традицій: італійської музики, запальних ритмів латини та американського джазу.

"Frankyjazz" - один з висококласних джазових колективів, кращий Cover Band України 2018 року.

Ці яскраві музиканти під керівництвом Віталія Костенка (джаз-вокаліста проекту «Танці з зірками»), за участі солістки Маргарити Мелешко (фіналістки «Голосу Країни») підкорили практично всі великі сценічні майданчики країни: від оперних театрів Львова, Харкова та Одеси до Жовтневого палацу, Національної філармонії, та Національної Опери України.

В составі колективу найкращі музиканти зі складу Національного Академічного Духового і Президентського оркестрів України.

Ця програма не залишить байдужим нікого, бо Ви просто не зможете спокійно всидіти на своїх місцях! Кожен впізнає свої знайомі мелодії - як молодь так і люди шанованих років!