Ray White (Tel Aviv) міксолог, бар-менеджер і барний консультант з Тель-Авіва з 14-річним досвідом. Почала кар’єру в 2005-му з роботи барменом у автентичному ірландському пабі Mollie’s Pub у Санкт-Петербурзі. У 2012-му переїхала до Тель-Авіва, де продовжила вдосконалювати майстерність у барах Toto, SPICEHAUS и 223. У 2016-му фіналістка міжнародного барного конкурсу. Сьогодні вона одна з найкращих бартендерів Тель-Авіва. 2014 року Рей стала бар-менеджером у BELLBOY Bar. А зараз управляє баром Bushwick мережі Imperial Group (Imperial Craft Cocktail Bar входить в топ-50 барів світу). Один із важливих напрямів у її роботі — барний менеджмент. Останні три роки займається барним консалтингом: співзасновниця консалтингової компанії Pine & Apple і барний консультант у ресторані Ramesses Jaffa.