YUNGBLUD вперше виступить в Києві з дебютним альбомом

Відчуваєте застій в житті? Втомилися від рутини? Бракує енергії на нові звершення? У нас є для вас рішення. Це YUNGBLUD! Молоде англійське дарування, яке інакше, як божевільним, не назвеш. Його псевдонім може наштовхнути вас на думку: "О, це черговий сумний треп-репер", але ні. Це молода кров, що кипить!

І вона тече до Києва! Запам'ятовуйте дату і місце - 28 липня, Зелений театр.

Домініку Харрісону, саме так звуть нашого героя, 21 рік. Він народився в Донкастері, але в 16 переїхав до Лондона, щоб пізнати доросле життя. Але є і ще одна причина - хлопчина відчував, що в рідному місті його просто не розуміють. Себе він знайшов саме в столиці.

Їхав до великого міста Харрісон не просто так, а з великим багажем музичних знань - від класичних рок-записів і північного соулу до модної урбан-музики. Музичний бекграунд Харрісон оформив на свій смак - в позитивному, відчайдушному панківському дусі.

Нестандартне творче бачення помітили. Його пісні потрапили в саундтрек до серіалу "13 причин чому" від Netflix. І понеслося: десятки мільйонів прослуховувань на Spotify, мільйони переглядів на YouTube. Від пропозицій виступати по всьому світу просто не було відбою.

У липні минулого року YUNGBLUD випустив дебютний альбом 21st Century Liability - півгодини потужного поп-панку і реп-року, які несуться на слухача хвилею-вбивцею. Після першого прослуховування настає шок, але з'являється бажання послухати ще. А далі - “рубиш” суть.

Незважаючи на популярність, YUNGBLUD по барабану на комерційний успіх: "Моє бажання - грати на стадіонах, але в той же час головна мета - побудувати ком'юніті в якому люди не боялися б бути собою. Скільки мене слухать на стрімінгах? У яких я плейлистах на радіо? Як часто мене там крутять? Взагалі пофігу. Все, чого я хочу - великих майданчиків, щоб побачити якомога більше людей. І сказати їм, що я чую їх".

Але творчі цілі у хлопця ще крутіше. Він хоче бути, як канадський репер Дрейк. Тільки в рок-музиці: "Мені подобається, як він плаває в усіх жанрах відразу, але по-своєму. Таке ж збираюся провернути і я. Тільки з роком".

Так чому б не підтримати амбіції молодої крові? Чекаємо на вас!