У грудні 2018 року в Києві для дітей та дорослих відкрилася розвага нового формату – Дім Інтерактивних Пригод на ВДНГ. Квитки можна купити на karabas.cом, а якщо день-в-день - безпосередньо в касах Павільйону № 2 на ВДНГ. Вартість квитків від 40 до 240 грн.

Дім Інтерактивних Пригод це інтерактивна зимова казка-гра, де ваші реальні дії переплітаються з 3d проекціями, голограмами та доповненою реальністю.

Ваша дитина стане не тільки безпосереднім учасником дійства, а випробувачем новітніх технологій.

-       Ви зможете оживити рибку та відправити її у мандрівку інтерактивним акваріумом.
-       Вам доведеться збивати реальними сніжками віртуальних кажанів, щоб відвоювати подарунки.
-       Вимітати справжніми мітлами інтерактивну магічну підлогу, та прокладати магічну залізничну колію, як в казці про Гаррі Поттера.
-       Стрибати по крижинах з білим ведмедем в доповненій реальності.
-       Створювати магічну новорічну кульку власного дизайну та прикрашати проекційну ялинку з інтерактивних рогаток.
-       А ще станцювати під «макарену» з інтерактивними сніговичками.

Пройти інтерактивний квест допомагає віртуальний але дуже чарівний ведучий MAGIC Bot.

Створювала проект команда з 28 чоловік.  Було зроблено 45 хвилин 3D анімації, використано 20 потужних проекторів, дві сотні метрів квадратних проекційних та інтерактивних поверхонь, 15 серверів і нарешті, 2 голограми та найвищий в Україні 3D проекційний торт.

Розробник проекту - компанія Magic Innovations, яка організовує масштабні проекційні 3D-шоу по всьому світу. До свого 10-річчя, команда вирішила подарувати діткам неймовірне інтерактивне шоу-квест, щоб всі мали змогу познайомитись з інноваційними технологіями, що використовуються в івент- та шоу-індустрії.

Майбутнє вже настало і ви повинні побачити це першими!

Адреса: Київ, ВДНГ, парк розваг ЗИМОВА КРАЇНА, павільйон №2 (праворуч від ковзанки).

Графік роботи: ми працюємо кожні вихідні та святкові дні, з 10:00 до 21:00. З 22 грудня по 13 січня – кожен день. Благодійні дні  - 19 грудня, 10 січня та 21 лютого 2019 р. Проект відкрито до 10 березня 2019 року.