Виставка «Між іншим» художниці Лариси Клюшкіної – це серія робіт, в якій простежується єдиний нескінченний цикл роздумів про життя, про культурну модель світу і людини в ньому.  Картини якнайкраще демонструють, що за багатим інструментарієм експресіонізму художниці ховається її дівоча тендітність, свіжий погляд на речі, що нас оточують.

Кожна з робіт доповнює попередні, відкриваючи нові аспекти художницького дослідження дійсності. Ці картини лише невелика частина неординарного світу Лариси Клюшкіної з його складною та багатогранною внутрішньою проблематикою. Світу, що ледве піддається раціональному поясненню, але, водночас, дивовижно чарівного, привабливого і гуманного. Художниця не виокремлює якийсь один культурний аспект життя. Вона знаходить його у кожній крупинці буття: чи то в об'єктивному значенні, чи у вигляді власної рефлексії.

На виставці будуть представлені роботи, створені художницею за останні кілька років.

Картини своєю впізнаваністю створюють своєрідний ефект вже баченого, що викликає миттєвий контакт між глядачем і полотном та забезпечує довіру до автора і її творчості. Усе, що залишає стіни майстерні Лариси Клюшкіної, швидко знаходить своїх шанувальників і поціновувачів у різних куточках світу.

Виставка працюватиме до 3 грудня 2018 року.

Акредитація за номером телефону: (096) 90 65 189 Ілона