Осінь. Париж. Фото.

Париж чи не найфотогенічніше місто світу! Він як найвідоміша модель приваблює, викликає бажання зробити світлини до свого портфоліо або сімейного альбому, але й відлякує трохи своєю популярністю та блиском.

Восени Париж стає ще й столицею всіх фотографів світу. Саме в листопаді проходить головний Міжнародний фото-форум Paris Photo ! Найвідоміші галереї, фотографи професіонали та аматори зустрічаються в Парижі. Тож місто «живе» фотографією. Не тільки «Paris Photo», але й експозиція виробників фототехніки Salon de la Photo à Paris , безліч виставок, фото форумів і майстер класів - усе, що пов’язане з мистецтвом фотографії, на початку листопада вирушає у Париж!

Тож: Як туди потрапити?

Де знімати?

Що подивитись?

Коли їхати, щоб не пропустити найголовніше?

Чи можна осягнути неосяжне за невеличкі кошти?

Безліч питань, на які є відповідь!

Ми запрошуємо всіх бажаючих: юних та літніх, чоловіків та жінок, профі фотографів та інстаграмерів прийти на зустріч, де Ви отримаєте відповіді на свої питання.

Illya Bel photographer , тревел-фотограф, та

Наталя Вовченко, ( Наталья Вовченко ) директорка курсів французької мови у Французькому інституті, і програми «Освітні подорожі у Францію» ( Образовательные поездки, путешествия во Францию ) дадуть відповіді на найбільш поширені і актуальні питання з організації маршруту, особливостей буденного та туристичного життя французької столиці, поділяться своїми успішними відвідинами, так, щоб задовольнити цікавість і заохотити до нових пригод!

Відчути запахи золотої осені, спіймати бархатне світло, зробити фотосесії в пустинних паризьких парках, піднятись на дахи будинків у пошуках захоплюючих видів, bref відкрити Париж через призму об’єктиву, поспілкуватись із професіоналами і не тільки.. мріємо і говоримо про практичні організаційні моменти

13 вересня о 19.00

Вартість: 150 гривень.

Реєстрація за телефоном 068 211-0123

МИ НЕ БУДЕМО ВЧИТИ ВАС ФОТОРАФУВАТИ.

МИ ПОРАДИМО, ЯК ЗРОБИТИ ФОТОПОДОРОЖ ДО ПАРИЖУ ЛЕГКОЮ ТА БЕЗТУРБОТНОЮ.