Мітя Чуріков та Маркус Хіп

Закарпаття

04.07.2018 - 21.07.18

«Закарпаття» – робота Міті Чурікова та Маркуса Хіпа, створена у рамках резиденції «Вибачте, номерів немає» в Ужгороді у 2018 році.

Виставка представляє собою квазіархеологічне дослідження готелю «Інтурист-Закарпаття» у місті Ужгород. Позбавлений можливості сприйняття лінійної розповіді, глядач знайомиться з двома історіями, що сталися у готелі. Робота не є рефлексією на факти або політичні події, так само як і не являє собою критику чи твердження. Це постмодерністична позиція – портрет поверхні матеріалів, з яких складається довкілля, що нас оточує, своєрідний культурний шар, який у майбутньому буде говорити про нас так само, як тексти і фільми, які ми створюємо.

Окрема вдячність куратору резиденції «Вибачте, номерів немає» Петру Рясці.

Мітя Чуріков

Народився 1985 року в Києві, Україна. Навчався в Національній академії образотворчого мистецтва та архітектури в Києві та Berlin University of Arts UdK (Університет мистецтв, Берлін). Живе та працює у Києві та Берліні.

Маркус Хіп

Народився 1984 року у Карл-Маркс-Штадт, Німецька Демократична Республіка. Фотограф та режисер таких фільмів як Zima (2013), Du siehst so aus wie ich mich fühle (2010) та Blindflug (2007).

Графік роботи виставки:

Вівторок-Субота 13.00-18.00

Арт-центр Closer

Київ, вул. Нижньоюрківська, 31

e-mail: [email protected]