Київський Джазовий Театр та заслужений артист України Володимир Соляник презентують нову театралізовану музичну програму від джазового оркестру Big “Yellow” Band – Hollywood, and All That Jazz… - це неповторні саундтреки до улюблених кінострічок, що стали легендарними, композиції з всесвітньо відомих мюзиклів та серіалів. Звучання біг-бенду занурить Вас у вир емоцій та спогадів не залишаючи байдужим жодного слухача, адже програма вражає своєю різноманітністю: тут і легендарні «Зоряні Війни» і романтичний «Титанік», сучасна «Місія Нездійсненна» та багато іншого. Впродовж півторагодинної програми звучатимуть мелодії таких відомих композиторів, як Генрі Манчіні, Квінсі Джонса, Джорджа Гершвіна, Ірвіна Берліна, Майнарда Фергюссона та ін.

У другому відділені створюватиме неймовірну джазову атмосферу заслужений артист України Володимир Соляник разом з музикантами Big “Yellow”vBand у форматі джем-сейшн.

Дія відбуватиметься у джаз-клубі, де глядачі зможуть відпочити за столиками, смакуючи напої з бару, і поринути в атмосферу американського кінематографу ХХ століття.