Рибалки, 10 хв.

Повість про рибалку та скелет, що розкриває теми маніпулювання та здатності впливати на чиюсь самосвідомість у вік панування технологій.

Насіння, 4 хв.

Усе почалось з Великим Вибухом. І була насінина. Усе народжується, розвивається та помирає; це циклічність. Матерія вічна, енергія трансформується, а час усе приводить у рух. Атоми та цілі планети, ранок та ніч. Знову й знову. Цикл.

П'ять кроків: як знайти соулмейта, 5 хв.

Кіногід суспільним лабіринтом, який не варто сприймати дуже буквально.

На звороті полотна, 12 хв.

Славнозвісний чеський документаліст, очільник відділу документалістики FAMU повертається до малювання через 35 років. Повертаючись зі своєї виставки у Тішнові, він ділиться своїми спогадами та самобутнім сприйняттям мистецтва та життя.

Чорний торт, 24 хв.

У сім'ї свято, у сім'ї мир, у сім'ї брехня. Старі фотографії повертають у минуле. Мир у родині в обмін на мовчання. Дорослішати - це дійти згоди з нашими рідними. Головна героїня стає жертвою власної слабкості.

Що робити, коли потяг несеться повз, 11 хв.

П'ятеро школярів у вільний час просиджують штані біля вкритої графіті стіни. Ми спостерігаємо за народженням репу, в неблагополучному районі біля залізної дороги. Під музику, що лунає з динаміків їх мобільних телефонів, хлопці імпровізують та розповідають нам про те, як вони сприймають цей світ.

Дякую, Бене, 30 хв.

Еліс розшукує Бена, який зник після того, як його призвали до ізраїльської армії. Її подорож не тільки розкриє незмінну напругу, що бутує в окрузі, але змусить Еліс подивитись в очі своїй наївності у світлі безкомпромісної ситуації.

В'єтнамська для початківців, 5 хв.

Юнак слідкує за своєю коханою в продуктовому магазині.

На іншій стороні, 4 хв.

Владимир зустрічає свою дочку, з якою він не бачився останні три роки, на ярмарку різдвяних ялинок. Чи станеться диво напередодні свята, чи він знову лиш обманює себе?