Вже цих вихідних, 20 та 21 грудня, у Древньому Києві відбудеться урочисте відкриття Головної резиденції Діда Мороза.

З цього приводу Дід Мороз, Снігуронька та Святий Миколай влаштують справжній Карнавал казок. На ньому зберуться улюблені міфічні персонажі: Янгол і Чортик, Лісовик і Водяник, Баба Яга, Домовичок та славні богатирі з княжої дружини, щоб влаштувати гучні розваги.

Та перш ніж почати забави, треба закликати Зиму, щоб відчинила ворота до резиденції Діда Мороза. Та не збирається вона ключі віддавати. Тому доведеться Дідові Морозу та казковим героям задобрювати Зиму веселощами та забавами.

Та, зрештою, коли відчиниться двері Головної Резиденції, в гостях у Діда Мороза маленькі й дорослі відвідувачі зможуть пригоститися ласощами, покласти листа до Чарівної скриньки здійснення бажань та влаштувати на згадку яскраву фотосесію з казковими героями. Також у програмі святарозважальна програма з веселими іграми, піснями, танцями.

На головному ристалищі розгорнеться театралізована вистава «Сказання про мудрість князя Володимира Ясне Сонечко». Вистава має дві сюжетні лінії, а дії будуть відбуватися синхронно в двох площинах, як у дзеркальному відображенні. Також в зимовій казці буде застосовано багатоспецефектівкаскадерські трюки, поєдинки з використанням середньовічної зброїпіротехнічне тавогняне шоу.

Наприкінці вечора для гостей "Парку Київська Русь" відбудеться розіграш приємних подарунків.