• Головна
  • Чорна п'ятниця — ексклюзивні знижки на брендові годинники!
Новини компаній
18:19, 24 листопада 2023 р.

Чорна п'ятниця — ексклюзивні знижки на брендові годинники!

Новини компаній
Чорна п'ятниця

Чорна п'ятниця

Мріяли про години від топових брендів зі Швейцарії, Японії чи Америки? Чудова новина! У Чорну п'ятницю в магазині «Секунда» знижки на годинники від 20 до 70%! Чоловічі, жіночі, кварцові, механічні, цифрові — у каталозі багато цікавих пропозицій, й абсолютно точно є ваш варіант.

«Секунда» — місце, де якість зустрічає час

«Секунда» — це не просто компанія, що продає годинники, а величезна мережа, орієнтована на результат, якість та інновації. Більш ніж 25 років мережа магазинів годинника «Секунда» надає своїм клієнтам широкий асортимент товарів відомих світових брендів. На вибір годинники Roamer, Diesel, Anne Klein, Certina, CASIO, Citizen, Atlantic, DKNY, Edox, Daniel Wellington, Hamilton, Luminox та багато-багато інших. Загалом у каталозі представлено більше ніж 40 брендів. Кожна модель має документи, сертифікат якості, гарантію від виробника на декілька років.

Годинники Certina

Годинники Certina

Годинники G-Shock

Годинники G-Shock

Швейцарські, японські, американські, французькі, австрійські, німецькі бренди пропонують годинники на будь-який смак:

  • Класичні моделі — втілюють бездоганний стиль та витонченість. Циферблат з мінімальним декором та зі вставками з діамантом підкреслює статус, робить аксесуар ідеальним вибором для офіційних заходів та важливих подій.
  • Спортивні годинники — спеціально розроблені для активного способу життя. Зокрема, є моделі для водних видів спорту, у яких можна не лише плавати, але й занурюватись на глибину. Сучасний дизайн, контрастний циферблат, цікаві функції роблять ці моделі стильним аксесуаром як для спорту, так і повсякденного використання.
  • Fashion моделі — вражають своєю оригінальністю та сучасним дизайном. Це може бути незвичайна форма циферблата (скелетон, напівскелетон), яскраві кольори, нестандартні матеріали або навіть мистецьке оформлення, що дозволяють підкреслити індивідуальність та стиль.
  • Годинники для мандрівників — оснащені двома-трьома циферблатами, де можна виставити час, актуальний у різних часових зонах. та безліччю інших додаткових функцій. Такі екземпляри вирізняє й дизайн, що легко вписується у будь-який образ.

У магазині «Секунда» ви знайдете моделі, корпус яких зроблений з нержавіючої сталі, бронзи, титану, кераміки. Циферблати можуть біти оздоблені діамантами, камінням Сваровскі та іншими коштовностями.

Чорна п'ятниця: де купити годинники

Мережа магазинів годинників "Секунда"

Мережа магазинів годинників "Секунда"

Акція на годинники діє у всіх магазинах «Секунда». В Києві вони відкриті у 10 торгових центрах, а саме в «RETROVILLE», «GULLIVER», «River Mall», «Smart Plaza», «Gorodok Gallery», «Проспект», «Республіка», «Lavina Mall», «Dream Town», «ALADDIN», є також окремі торгові точки, що розташовані за адресою вул. Володимирська, 51-53 та Юрія Іллєнка, 2/10. У кожному магазині працюють досвідчені продавці, які проконсультують, допоможуть вибрати модель, врахував ваші побажання, та за потреби відкоректують довжину ремінця чи браслета.

Щоб не витрачати час на пошук магазинів, переглядайте онлайн-каталог та робіть замовлення на сайті. Ціни вказані з урахуванням знижки, при цьому асортимент набагато більший ніж у фізичному магазині, а доставка не змусить себе довго чекати. Забрати годинник можна в одному з магазинів міста, в поштовому відділенні чи оформити кур’єрську доставку за вказаною адресою. 

Тож переходьте на сайт або завітайте у Чорну п'ятницю до магазину «Секунда». Не проґавте шанс купити годинник високої якості за найвигіднішою ціною! Адже такі шалені знижки бувають лише раз на рік.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...