• Головна
  • З заповідного лісу у Києві прибрали тонни сміття
10:29, 18 вересня 2023 р.

З заповідного лісу у Києві прибрали тонни сміття

З заповідного лісу у Києві прибрали тонни сміття

У Києві волонтери прибрали понад 10 тонн сміття з Голосіївського національного природного парку. Таку кількість сміття зібрали у перший день акції до Всеукраїнського маршу прибирання.

Про це повідомляє зоозахисна організація UAnimals на своїй сторінці у Facebook.

Хочете дізнаватися ще більше новин Києва, столичного регіону та України? Долучайтесь до нашого Telegram-каналу «Головні новини Києва – 44.ua».

Як відомо, екоактивісти у суботу–неділю 16-17 вересня провели марш прибирання, тобто одночасно очистили 5 заповідних територій від сміття. Також люди прибирали й інші локації, наприклад парки та ліси.

Зазначається, що до екоакції у Голосіївському нацпарку долучилося понад 300 волонтерів, які працювали кілька годин.

Будь ласка, кличте друзів і колег, аби поприбирати місця, які ви любите, у своєму місті чи селі! Разом ми здатні на фантастичні речі! – наголосили зоозахисники. Вони додали, що також підбивають підсумки акції на інших локаціях.

Нагадаємо, ми писали раніше про те, що у Києві на розчищення річки Либідь хочуть витратити до 15 мільйонів гривень. Роботи триватимуть у Солом'янському, Шевченківському та Голосіївському районах. Їх замовником виступає комунальне підприємство «Плесо».

Крім того, розповідали, що ПрАТ «Київспецтранс» 10 серпня за результатами тендеру уклало угоду з фірмою «Промін Буд Сервіс» про реконструкцію сміттєзвалища №5 у селі Підгірці Обухівського району Київської області вартістю 529 млн грн.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Новини Києва #новини #всі новини #толока #прибирання #екоакція #Голосіївській район
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...