• Головна
  • У Києві розчистять від сміття русло річки Либідь: де саме та скільки це буде коштувати
16:14, 1 вересня 2023 р.

У Києві розчистять від сміття русло річки Либідь: де саме та скільки це буде коштувати

У Києві розчистять від сміття русло річки Либідь: де саме та скільки це буде коштувати

У Києві на розчищення річки Либідь хочуть витратити до 15 мільйонів гривень. Роботи триватимуть у Солом'янському, Шевченківському та Голосіївському районах. Їх замовником виступає комунальне підприємство «Плесо».

Про це свідчать дані сайту публічних закупівель Prozorro.

Хочете дізнаватися ще більше новин Києва, Київщини та України? Скоріше долучайтесь до нашого Telegram-каналу «Головні новини Києва – 44.ua».

Під час робіт на ділянці від вулиці Саперно-Слобідської до урочища Лиса Гора обладнають тимчасові дороги для в'їзду з колектора та відведуть воду у нього.

Також планують розчистити закриту частину колектора річки Либідь. Загалом на це витратять до 14 870 000 гривень. Завершити все мають до кінця року.

Як ми розповідали раніше, київський заказник «Жуків острів», який є обʼєктом природо-заповідного фонду, всіяний сміттям. Завдяки Жукову острову Київ є єдиною європейською столицею, де в дикій природі ще зустрічаються горностаї.

Також писали про те, що з початку 2023 року в Києві очистили більше 18 тисяч зливоприймачів. Ці роботи виконують бригади з ручного прибирання. Як повідомляє КК «Київавтодор», догляд за системою зливостоків триває щодня.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Новини Києва #новини #всі новини #очищення #Плесо #річка Либідь
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...