• Головна
  • У Київській області сталася масова бійка через російську попсу: постраждало четверо людей, – ФОТО
12:49, 23 липня 2023 р.

У Київській області сталася масова бійка через російську попсу: постраждало четверо людей, – ФОТО

У Київській області сталася масова бійка через російську попсу: постраждало четверо людей, – ФОТО

У Білій Церкві на Київщині сталась масова бійка через проросійську музику. Внаслідок інциденту постраждало четверо осіб.

Про це повідомили в Поліції Київської області.

Досі не підписані на наш Telegram-канал «Головні новини Києва – 44.ua»? Скоріше долучайтесь та читайте новини Києва, Київщини та України, щоб завжди бути в курсі та нічого не пропустити.

21 липня, майже опівночі, на масиві Таращанському виникла сварка через те, що водій автомобіля «Mercedes» гучно слухав музику російських виконавців, – розповіли правоохоронці.

Згодом між мешканцями прилеглих будинків та порушниками зав'язалася бійка, в результаті четверо людей звернулись за медичною допомогою. У однієї з жінок травмована рука.

У Білій Церкві сталася масова бійка через російську музику, Поліція Київщини

У Білій Церкві сталася масова бійка через російську музику, Поліція Київщини

Слідчі Білоцерківського управління поліції Київщини розпочали розслідування за фактом нанесення тілесних ушкоджень середньої тяжкості [ч.1 ст.122 ККУ].

Наразі правоохоронці встановлюють всі обставини інциденту.

Відео, на якому видно, як декілька людей спочатку сваряться, а потім починають битися, виклала журналістка телеканалу «Еспресо» Дар’я Рубан у своєму сторіз в Instagram.

Як ми розповідали раніше, під час прогулянки у Боярці пара увімкнула музику країни-агресора. Чоловік почав підспівувати та навіть підтанцьовувати під пісню російського репера.

Також писали про те, що Київська міська рада заборонила публічно використовувати у Києві російськомовні культурні продукти. Йдеться, зокрема, про книги, музику, театральні вистави, концерти та культурно-освітні послуги.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Новини Київщини #новини #всі новини #бійка #скандал #російська музика
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...