• Головна
  • На Київщині чоловіку вручили повістку за те, що слухав російський реп
12:45, 18 липня 2023 р.

На Київщині чоловіку вручили повістку за те, що слухав російський реп

На Київщині чоловіку вручили повістку за те, що слухав російський реп

Інцидент трапився в Боярці. Під час прогулянки пара увімкнула музику країни-агресора. Чоловік почав підспівувати та навіть підтанцьовувати під пісню російського репера.

Поряд проходила місцева мешканка, яка зробила йому зауваження. У відповідь чоловік вступив з нею у конфлікт. Жінка викликала поліцію.

Ще більше важливих, актуальних та перевірених новин в Києва, столичного регіону та України читайте в нашому Telegram-каналі «Головні новини Києва – 44.ua».

Правоохоронці склали на пару адміністративний протокол, а чоловіку вручили повістку.

“Правоохоронці Фастівського управління поліції Київщини оперативно встановили правопорушників. На обох склали відповідні адмінпротоколи [ст. 173 КУпАП]. Також чоловіку вручили повістку до Фастівського РТЦК”, - повідомляє поліція Київщини.

Раніше ми повідомляли, що у Києві правоохоронці затримали чоловіка, який викрав чужий автомобіль. Зловмисник знайшов ключі від автівки разом з документами власника та вирішив викрасти транспортний засіб, коли розшукав його.

Також розповідали про те, що у Києві правоохоронці затримали чоловіка, який обкрадав автомобілі містян. На даний час встановлено два епізоди вчинених чоловіком крадіжок з автомобілів, перевірка продовжується.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Київ #порушник #поліція #повістка
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...