• Головна
  • Загальна мобілізація? Оголошення із закликом прибути до військкомату з‘явились у Києві: подробиці, – ФОТО
10:19, 23 червня 2023 р.

Загальна мобілізація? Оголошення із закликом прибути до військкомату з‘явились у Києві: подробиці, – ФОТО

Загальна мобілізація? Оголошення із закликом прибути до військкомату з‘явились у Києві: подробиці, – ФОТО

В Оболонському районі Києва з'явилися оголошення, в яких зазначається, що чоловікам треба прийти у військкомат. Йдеться про обов'язок з'явитися у військкомат у 10-денний термін. Вимога стосується навіть тих, хто не отримував персональних повісток чи мобілізаційних розпоряджень, і в тому числі не прописаних в Оболонському районі, а лише тих, хто проживає в ньому.

Наказ військкома Оболонського району також опубліковано на сторінці територіального центру в Facebook.

Досі не підписані на наш Telegram-канал «Головні новини Києва – 44.ua»? Скоріше долучайтесь та читайте новини Києва, столичного регіону та України.

Однак це звичайна робота територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки.

Подібні накази ТЦК видають щоразу, як продовжується дія воєнного стану та мобілізації. Основна мета — повторне оповіщення військовозобов'язаних для подальшої явки в ТЦК.

Загальна мобілізація? Оголошення із закликом прибути до військкомату з‘явились у Києві: подробиці, – ФОТО, фото-1

Районні в місті Києві територіальні центри комплектування та соціальної підтримки (ТЦКСП) на виконання указу президента України «Про введення воєнного стану в Україні», про «Загальну мобілізацію», «Про військовий обов'язок і військову службу», «Про мобілізаційну підготовку та мобілізацію» мають право доводити до громадян інформацію про планові заходи.

Нагадаємо, ми розповідали, що у Києві викрито та повідомлено про підозру завідувачу філії одного із комунальних закладів охорони здоров’я столиці за фактом вимагання та одержання неправомірної вигоди.

Крім того, повідомляли раніше про те, що Київська міська прокуратура викрила організовану групу з 15 осіб, в яку входили працівники 5 столичних медичних закладів та члени лікарських комісій. Шахраї організували схему незаконного переправлення чоловіків призовного віку через державний кордон України.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Новини Києва #новини #всі новини #мобілізація #військові #війна #військомат
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...