• Головна
  • $3 тисячі за довідку про зняття з військового обліку: у Києві викрито завідувача медзакладу, – ФОТО
16:23, 3 квітня 2023 р.

$3 тисячі за довідку про зняття з військового обліку: у Києві викрито завідувача медзакладу, – ФОТО

$3 тисячі за довідку про зняття з військового обліку: у Києві викрито завідувача медзакладу, – ФОТО

У Києві викрито та повідомлено про підозру завідувачу філії одного із комунальних закладів охорони здоров’я столиці за фактом вимагання та одержання неправомірної вигоди.

Про це повідомили в пресслужбі Поліції Києва.

Досі не підписані на наш Telegram-канал «Головні новини Києва – 44.ua»? Скоріше долучайтесь та читайте, щоб бути в курсі всіх новин Києва, Київщини та України.

Керівник консультативного-діагностичного центру обіцяв бажаючим організувати проходження медичної комісії, за результатом якої буде видана довідка щодо непридатності до військової служби. Так, ми зібрали докази протиправної діяльності киянина, 1962 року народження, та під час отримання «винагороди» затримали його, – зазначив начальник відділення слідчого відділу Деснянського управління поліції Євгеній Бишевич.

У робочому кабінеті та за адресою проживання фігуранта слідчі провели санкціоновані обшуки та вилучили майже 90 000 доларів США, довідки про непридатність до військової служби інших осіб та чорнові записи.

Слідчі повідомили фігуранту про підозру та за скоєне йому загрожує до десяти років за ґратами з конфіскацією майна.

Як ми повідомляли, Київська міська прокуратура викрила організовану групу з 15 осіб, в яку входили працівники 5 столичних медичних закладів та члени лікарських комісій. Шахраї організували схему незаконного переправлення чоловіків призовного віку через державний кордон України.

Крім того, розповідали про те, що на Київщині поліціянти викрили та ліквідували канал підпільного виїзду за кордон чоловіків призовного віку. «За станом здоров'я» залишити Україну можна було заплативши близько 500$.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Новини Києва #новини #кримінал #правоохоронці #довідка #хабар #військовозобов’язані
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...