• Головна
  • Топ 10 крутих ігор для ПК з низькими вимогами
Новини компаній
12:51, 5 листопада 2022 р.

Топ 10 крутих ігор для ПК з низькими вимогами

Новини компаній

Щороку комп'ютерні ігри оновлюють вимогливість до систем. Потрібно все більше оперативної пам'яті, потужніший процесор, відеокарта. Однак, у 2022 році не обов'язково мати дорогу та потужну систему, щоб грати у шикарні ігри. Купити ігровий системний блок можна за посиланням в магазині Artline.

Представляємо ТОП-10 ігор, у яких поєднуються помірні вимоги до графіки, цікавий сюжет, гарна картинка.

Prototype

Топ 10 крутих ігор для ПК з низькими вимогами, фото-1

Барвиста екшн-гра, для людини, яка несподівано виявляє у себе суперздатності. Тут звичайний персонаж у міру проходження гри перетворюється на супер-людину з надздібностями: може бігати по стінах будівель, літати, зі звичайних рук у нього виростають супер-клешні з пазурами, за допомогою яких він трощить все на своєму шляху. При цьому у грі є досить цікава сюжетна лінія. Вимоги у грі не найнижчі, але двоядерного процесора, 2 Гб оперативи та 512 Мб відеопам'яті вистачить для комфортної гри.

Flatout Ultimate Carnage

Топ 10 крутих ігор для ПК з низькими вимогами, фото-2

Шикарний гоночний симулятор. Гра гарна своєю високою реалістичністю: машина деформується під час зіткнення, у неї відриваються колеса, при жорстких лобових зіткненнях водій вилітає через лобове скло. При цьому в гонках бере участь цілих 8 машин, в ході заїздів розгортається справжнє побоїще: можна трощити все на своєму шляху, для перемоги в гонці всі засоби хороші. Крім гонок у грі можна грати у різні змагання: викидати водія через лобове скло, і виконувати при цьому певні завдання. Гра зовсім не вимоглива, досить гарна. Також все це присмачено шикарною музикою.

Gothic 3

Топ 10 крутих ігор для ПК з низькими вимогами, фото-3

RPG від 3-ї особи. У ній є величезний світ із людьми, орками, магами, тваринами. Безліч різних локацій: міста, пустеля, засніжений край Нордмар. У грі дуже багато квестів основної та другорядної сюжетної лінії. Сюжет нелінійний, можна вивчати місцевість, зачищати печери, торгуватися з продавцями, або виконувати квести сюжетної лінії. Цікаві бої, гарна природа, атмосферна музика. Дуже хороша гра, якій у 2020 році виповнюється вже не мало 14 років! Вимоги до графіки за сучасними мірками просто смішні: 2 Гб оперативи, 512 Mb відеопам'яті та процесор Intel Pentium із частотою 3 Ггц.

Resident Evil 5

Топ 10 крутих ігор для ПК з низькими вимогами, фото-4

П'ята частина знаменитої серії ігор Обитель зла. Рідкісний випадок, коли фільм знімався за грою, а не навпаки. У п'ятій частині порівняно з 4-ою значно спростили управління, водночас значно збільшили кількість ворогів, також дуже багато різноманітних босів, у грі 6 розділів, десятки одиниць зброї, 4 рівні складності. Крім основного режиму RE5 є режим «Найманці», який дуже люблять фанати серії. Там за певний час потрібно вбити якомога більше ворогів на закритій місцевості, причому їхня кількість дуже велика, секундне зволікання може призвести до моментальної смерті головного героя.

Гра дуже красива, при цьому не вимагає потужного "заліза": 2 ядра, 1 гіг оперативи, 256 Мб відеопам'яті.

Half-Life 2

Топ 10 крутих ігор для ПК з низькими вимогами, фото-5

Культова гра всіх часів та народів. Вийшла далекого 2004 року, але навіть у 2020-му картинка виглядає непогано, а свого часу це був просто тотальний фурор. Неймовірний сюжет, найкрасивіші люди та персонажі, фантастичний світ, божевільні за масштабністю карти, краєвиди. Про вимоги навіть і говорити не доводиться: 2004 року вони були просто мізерними порівняно із сьогоденням.

The Elder Scrolls V – Skyrim

Топ 10 крутих ігор для ПК з низькими вимогами, фото-6

Одна з найсвіжіших ігор у нашому топі вийшла на світ у 2011 році. Це ще одна гра легендарної серії The Elder Scrolls. Жанр RPG. Гра розповідає про стародавні часи, коли землею бродили вікінги, літали дракони, а воїни билися на мечах. Дуже барвиста, атмосферна гра з дуже цікавим, таємничим і загадковим сюжетом. Безліч квестів, причому вистачає складних та цікавих. Вимоги на 2020 рік невисокі, але все ж таки в порівнянні з іншими представленими в топі іграми немаленькі: 2 ядра, 2 гіга оперативи, 512 Mb відеопам'яті для гри на мінімальних або нижче середнього налаштування.

Resident Evil 4

Топ 10 крутих ігор для ПК з низькими вимогами, фото-7

Четверта частина серії ігор про корпорацію Umdrella та боротьбу спецагентів BSAA зі злісними зомбі. Дуже складна гра, але й неймовірно цікава. У складності RE 4 її головна фішка: керування стріляниною на ігровому ПК здійснюється лише стрілочками, через що швидко і точно стріляти вкрай непросто. Крім цього деякі боси можуть змусити вас неабияк пропотіти: як мінімум Краузера ближче до кінця гри на максимальній складності можна проходити місяцями. Також у грі є додаткові режими, зокрема улюблені всіма «Найманці».

Stalker

Топ 10 крутих ігор для ПК з низькими вимогами, фото-8

Гра дуже довго готувалася до виходу та була представлена ​​у 2007 році. Шалено атмосферна і захоплююча «стрілялка» про чорнобильську зону, радіацію та зомбі. Вимоги навіть на момент виходу гри були не максимальними, а на 2020 рік вони зовсім не лякають: Pentium 4, 1 Gb оперативної пам'яті і 256 Mb відеопам'яті вистачить для гри на середніх налаштуваннях.

GTA – San Andreas

Топ 10 крутих ігор для ПК з низькими вимогами, фото-9

Ще одна культова гра у нашому топі. Гра намальована у мультяшному стилі, але при цьому вона дуже гарна по-своєму: величезний відкритий світ, в якому головний персонаж може ходити, бігати, плавати, літати літаком, їздити на машині та мотоциклі, керувати човном, стріляти з різної зброї та виконувати ще ряд функцій. У грі безліч неймовірно цікавих місій, при цьому сюжет нелінійний: можна йти куди хочеш виконувати будь-яке завдання. Вимоги дуже скромні: Pentium 3, 512 Mb оперативної та 256 відеопам'яті вистачить для гри на високих налаштуваннях графіки.

Dark Messiah of Might and Magic

Топ 10 крутих ігор для ПК з низькими вимогами, фото-10

Ще одна гра, яка розповідає про давні часи. Жанр - екшн від однієї особи з елементами RPG. Головному герою потрібно буде пройти тривалий і тернистий шлях, наприкінці якого потрібно буде зробити вибір: врятувати батька чи світ. Під час гри головний герой Сареф розвиває навички рукопашного бою, стрільби з лука та володіння мечем, а також магічні навички. Принагідно трощить полчища монстрів: орки, павуки, люди, циклопи, дракони. Дуже гарний світ, красиві та ефектні бої. Вимоги при цьому просто мізерні: Pentium із частотою 2,5 ГГц, 1 Gb оперативної пам'яті та 128 Mb відеопам'яті вистачить для комфортної гри.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...