з 14.11 - New Vision IFF – Best Autumn Shorts 2013! 

New Vision International Short Film Festival
Best Autumn Shorts 2013

"NEW VISION INTERNATIONAL FILM FESTIVAL" новаторський міжнародний фестиваль короткометражного кіно. Ідейність, жанрове розмаїття, шокуючі сюжети, неочікувані разв’язки, лаконічність, блискуча акторська гра, візуальна вишуканість, авторський стиль – характерні риси програми New Vision International Film Festival. New Vision International Film Festival - фестиваль фільмів, які залишаються в пам’яті назавжди.

1. «Потанцюємо?» комедія, танці, Іспанія - 16’00 
Хоча Емма і Карлос, здається, не здатні подолати конфліктні моменти у своїх стосунках, вони домовляються про зустріч, аби спробувати все владнати. Їхня зустріч обертається на жорстку сварку, яка змусить їх побачити сміхотворність ситуації та почати все з нуля. 

2. «Я тримаю тебе, ти тримаєш мене» драма, мелодрама, Франція - 15’00 
Фільм про те, як щире і чисте дитяче сприйняття світу здатне вплинути на складні стосунки між дорослими. 

3. «Три з половиною» кримінальна драма, триллер, Йорданія - 14’06 
Пустелею прямують до кордону троє хлопців і дівчина, які нещодавно обікрали банк. Напруга поміж ними зростає, адже ніхто нікому не довіряє… 

4. «Весілля» комедія, Іспанія – 12’00 
Мірта – кубинка, яка живе в Мадриді. Як і багато хто з емігранток, вона працює прибиральницею. Сьогодні о шостій вечора її дочка виходить заміж. Але все йде не так, як Мірта планувала. Потрапити на це весілля їй буде важче, ніж можна було очікувати. 

5. «Макс» драма Іспанія - 11’00 
Уже п’ять років, як Макс перебуває в центрі з усиновлення, сподіваючись, як і решта його товаришів, знайти сім’ю, яка його любитиме і дбатиме про нього. Коли наш головний герой уже майже втрачає надію, його доля змінюється, хоча й не так, як він сподівався. 

6. «Другий етап» комедія, Іспанія - 3’30 
Коли купуєш квартиру, етапи будівництва ніколи не завершуються в зазначений термін. Це знають усі. Отже, хвилюватися нічого? 

7. «Допоможи мені згадати» комедія,драма, Іспанія - 16’43 
10-річний хлопчик Санті, побачивши свого діда Пелайо пригніченим після смерті дружини і з погіршеним здоров’ям внаслідок хвороби Альцгеймера, знаходить, завдяки уяві та старим коміксам, спосіб повернути своєму дідові бажання жити. 

Програма триває 90 хв.
Програма демонструється з цифрового носія мовою оригіналу із українськими субтитрами.
Вікове обмеження - 14 років.