Телеканал СТБ приступив до роботи над масштабним позаефірний проектом — «Зимова країна», яка буде розташовуватися на території київського ВДНГ (пр-т Академіка Глушкова, 1). Найбільша в Україні зона зимових розваг відкриє двері для відвідувачів вже 10 грудня 2015 року та триватиме до першої  весняної відлиги.

Зона розваг «Зимова країна» — унікальна масштабна подія, яка об’єднає кращі забави холодної пори року. На ВДНГ побудують найбільший каток (4000 кв. м) і неймовірні крижані гірки, висотою 12 м, відкриють дивовижну резиденцію Діда Мороза з безліччю сюрпризів; тут проходитимуть ярмарки, працюватимуть фудкорти і дитячий павільйон, а веселі аніматори не дозволять нікому занудьгувати. На територію «Зимової країни» навіть переїде шоу «Караоке на Майдані», і щонеділі Ігор Кондратюк буде знаходити на ВДНГ нові вокальні таланти.

Один з павільйонів СТБ спільно з ВДНГ переформатують у сучасний «Концерт Хол ВДНГ», його обладнають кращою технікою і побудують унікальну сцену. Саме тут від 19 грудня, 2 рази на день буде проходити 3D-шоу «Вартові мрій» від Костянтина Томільченко і творців вистави «Барон Мюнхгаузен».

«Україні не вистачає місця, де кожен зможе знайти заняття собі до душі. Ми хочемо, щоб «Зимова країна» стала нашим Діснейлендом, і докладаємо для цього всіх зусиль. У той же час не забуваємо про соціальне питання: ми продумали різні варіанти вартості квитків для тих, хто заздалегідь планує дозвілля, та спеціальну політику входу для пільговиків. У будні вартість буде нижчою, а для багатьох категорій і зовсім — безкоштовно», — говорить керівник проекту Євген Мушкін.

Зона розваг для всієї родини «Зимова країна» працюватиме щодня: у будні — з 10:00 до 23:00, у вихідні — з 10:00 до 00:00.

Для дітей старше 4 років вартість вхідного квитка в будні дні — 25 грн, для дорослих — 25 грн і 50 грн відповідно. Ціна квитка «вхід + розваги» в будні дні — від 60 до 130 грн, у вихідні — від 60 до 160 грн. Квитки на спецподії коштуватимуть від 100 до 200 грн.

У проекті передбачена система абонементів, велика програма знижок і пільг:

— Дітям, що не досягли 4-х років, вхід на всі зони розваг безкоштовний (за наявності документу);

— Безкоштовний вхід пенсіонерам, дітям-сиротам, ветеранам ВВВ, учасникам АТО та інвалідам (за пред’явленням документа) — з понеділка по четвер;

— Знижки для дітей до 12 років (за пред’явленням документа);

— Абонементи на каток, крижані гірки, дитячу зону;

— Будні дні: з 12:00 (до 12:00 вхід вільний) - до 22:00;

Вихідні дні: з 10:00 (до 10:00 вхід вільний) - до 23:00;

Спец Події: з 10:00 (до 10:00 вхід вільний) - до 00:00.