Якщо зацікавив цей допис, то мабуть вам доводилось колись вирішувати психологічні проблеми. Ясно, що більшість проблем люди вирішують без допомоги психологів, у внутрішньому діалозі з самим собою. Проте, не всі психологічні проблеми ми можемо вирішити самостійно. І не тому, що ми неталановиті, чи нерозумні, а тому, що інколи треба “вийти за рамки” своїх емоцій, подивитися на ситуацію критично, цілком з іншої точки зору.
Грузинський психолог Узнадзе довів що 98 % нашого часу ми проводимо у тенетах шаблонного мислення і поведінки. Це іноді не погано, часом навіть дуже економно. Позаяк життєва ситуація рідко буває незмінною і подібною на попередні – то часто ми стаємо заручниками власних психологічних звичок, якіперетворюються на проблеми.
Друга причина “недосягнень” в тому, що ми декілька разів намагаємося (з усіх сил, з усім завзяттям свого характеру) вирішити якусь проблему. Проте схеми і шаблони нашого мислення не дають нам побачити реальну її причину. І опускаються руки, інколи навіть зневірюємося в собі: «не можу знайомитись і заводити друзів, не здатний вивчити англійську, або знайти файну роботу»..
Третя причина – це дискомфорт, який ми відчуваємо під час вирішення проблем – це не той дискомфорт, котрий легко терпіти. Дискомфорт змін – то злам минулої моделі, котрий викликає дуже важкі переживання. І хоч після тої переміни буде чудово, однак відразу не дуже просто.
Отже, ця зустріч буде присвячена найелементарнішим проте дуже ефективним психологічним технікам, котрі допоможуть:

  •  зрозуміти та змінити власні шаблони мислення;
  •  віднайти свій власний робочий метод вирішення проблем;
  •  навчитися долати дискомфорт «епохи» перемін,

Приходьте! Дуже легко мабуть не буде, зате буде глибоко, правдиво, цікаво і практично!