Новорічні пригоди двох друзів-піратів починалися з загадкового зникнення Місяця на небі, а потім, майже добрий пірат Джек Воробей зрозумів, що на Карибських островах немає жодної ялинки! І тому, друзі-пірати не зможуть зустріти Новий рік!

Піратський корабель на всіх вітрилах летів по хвилях. Це було дуже швидкісне судно. На носі корабля стояв Капітан Джек Воробей і мріяв ... Пірати його поважали за загрозливий вигляд, величезні вуса і енергійність. Багато перешкод пройшов цей пірат, але залишитися під Новий рік без ялинки ... Це було неприпустимо! Тому, корабель вже летів по хвилях назустріч новим пригодам і назустріч своїй мрії - роздобути новорічну ялинку і біля неї загадати своє найзаповітніше бажання! А ось яке, це ви дізнаєтеся, подивившись казку, про нові пригоди Джека Вороб'я.


Короткий варіант:

Новорічні пригоди друзів-піратів починалися з загадкового зникнення Місяця на небі, а потім, капітан Джек Воробей зрозумів, що на Карибських островах немає жодної ялинки! І тому, його команда не зможе зустріти Новий рік!

Залишитися під Новий рік без ялинки було неприпустимо! Тому, піратський корабель на всіх вітрилах летів по хвилях назустріч новим пригодам і назустріч своїй мрії - роздобути новорічну ялинку і біля неї загадати своє найзаповітніше бажання! А ось яке, це ви дізнаєтеся, подивившись казку, про нові пригоди Джека Вороб'я.