Книга “Мене не спинити” є першою книгою з саморозвитку для жінок у країнах з економікою, що розвивається. Саме так, першою. Вона розповідає про те, як досягти успіху в умовах перехідної економіки та які 6 звичок має виробити кожна успішна жінка. Ця книга не є черговою книгою для самовдосконалення, поради якої взяті з давно написаних підручників або ці поради важко втілити у зв’язку з особливостями країн, що розвиваються.

У книзі “Мене не спинити” містяться розповіді про жінок, які дуже схожі на вас, - які мешкали в таких, як ви, кварталах, жили у таких, як ви, родинах, і посідають провідні посади в корпораціях, мають власний бізнес чи працюють незалежно як консультанти та фрілансери.

Поради авторки, Ранії Андерсон, підкріплені історіями успіху 250 жінок з країн, що розвиваються, з якими вона особисто спілкувалася і проаналізувала їх шлях до успіху.

Тепер ця книга доступна українською мовою! Більше того, авторка приїде в Україну, щоб поспілкуватись з читачами, відповісти на запитання та більше розказати про свій досвід і дослідженя.

Запрошуємо вас послухаити конкретні практичні поради та поспілкуватися з авторкою книги.

Видання здійснено за сприяння Посольства США в Україні . Книга видана у в идавництві"Літопис " .

Для участі, будь ласка, зареєструйтеся.

Кількість місць обмежена. Вхід безкоштовний.

Захід відбуватимется англійською з синхронним перекладом на українську.

Rania Anderson – провідний експерт та тренер світового рівня з кар'єрного зростання жінок-підприємців у країнах, що розвиваються, та у країнах з перехідною економікою.

Народившись на Близькому Сході, Ранія мешкала у країнах, що розвиваються, та подорожувала ними. Перших кар’єрних успіхів вона досягла у Bank of America, де вона відігравала провідні ролі у керівництві. Вона пішла з банку у 1997-му, щоб стати тренером з керівництва компаніями та консультантом з бізнесу. Ранія працювала та консультувала провідні світові компанії American Express, Barclays Bank, GM. Microsoft, PwC, Procter&Gamble...etc.

Керуючись палким переконанням, що жінки – це ключ до економічного процвітання у 2010 році Ранія заснувала дорадчу інтернет-платформу з кар’єрного зростання The Way Women Work , якою щодня користуютья сотні жінок з усього світу.

Не забудьте паспорт або посвідчення водія.