• Головна
  • Генератори, автобуси, апарати ШВЛ: Київ відправить допомогу Харкову
16:38, 27 травня

Генератори, автобуси, апарати ШВЛ: Київ відправить допомогу Харкову

Генератори, автобуси, апарати ШВЛ: Київ відправить допомогу Харкову

Міський голова Києва Віталій Кличко запропонував Харкову допомогу від столичної громади. Зокрема, це апарати ШВЛ, генератори та пасажирські автобуси.

Про це очільник столиці повідомив у своєму Telegram-каналі.

Хочете дізнаватись ще більше новин Києва, Київщини та України? Тоді хутчіш долучайтесь до нашого Telegram-каналу "Головні новини Києва – 44.ua".

Київ готовий відправити в Харків допомогу – 30 апаратів ШВЛ, 50 генераторів, 10 пасажирських автобусів. Кияни висловлюють свою підтримку незламним мешканцям Харкова, який постійно зазнає нищівних ударів російських варварів. Сьогодні в Харкові день жалоби за загиблими внаслідок бомбового удару ворога по гіпермаркету "Епіцентр". Кияни щиро співчувають родинам загиблих харківʼян, – заявив Кличко.

Мер Києва також звернувся до міжнародних партнерів, від яких залежить надання необхідного озброєння Україні. Зокрема, й ППО для Харкова.

Україні потрібна зброя, щоб захищатися й щоб відповідати агресору! Досить дискусій щодо того, чи повинна Україна мати змогу зупинити ворога, завдаючи удари по його території! – наголосив Віталій Кличко.

Раніше ми також писали про те, що місто Київ надасть матеріальну допомогу містянам, чиє майно було пошкоджено внаслідок російських обстрілів.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Новини Києва #новини #всі новини #допомога #Харків #генератори #автобуси #Віталій Кличко
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...