• Головна
  • Трагедія на Київщині: підлітки бавились на даху вагону, хлопця ушпиталили з ампутованою ногою, - ФОТО
15:45, 25 травня

Трагедія на Київщині: підлітки бавились на даху вагону, хлопця ушпиталили з ампутованою ногою, - ФОТО

Трагедія на Київщині: підлітки бавились на даху вагону, хлопця ушпиталили з ампутованою ногою, - ФОТО

У Київській області підлітки бавились на даху вантажного вагону - і в результаті потрапили до лікарні з важкими травмами.

Про це повідомила поліція.

Ввечері вчора, 24 травня, двоє дівчат залізли на дах вагону, який стояв на залізничній станції "Роток". Згодом до них вирішив приєднатись 17-річний хлопець.

Він почав лізти на дах і його вдарило струмом та відкинуло на сусідню колію. У цей час по колії рухався потяг. Машиніст загальмував, однак наїзду, на жаль, уникнути не вдалося. Хлопця ушпиталили з ампутованою ногою та опіками шкіри.

Також струмом вдарило 13-річну дівчинку. Її госпіталізували до лікарні з опіками передпліччя та кисті різного ступеню. Загрози життю дівчинки немає.

Правоохоронці розпочали досудове розслідування за ч. 2 ст. 276 КК (порушення правил безпеки руху залізничного транспорту). Санкція статті передбачає до семи років позбавлення волі.

Також поліцейські звернулись до батьків з проханням уважніше ставитись до дітей і розповідати про небезпеку подібних розваг.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що електричка "Гребінка-Київ" збила дев'ятирічну дитину.

Ми маємо Telegram-канал "Головні новини Києва - 44.ua" - джерело важливих, актуальних та перевірених новин Києва, столичного регіону та України. Долучайтесь.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Київщина #Нацполіція #діти
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...