• Головна
  • Любовний дебют: українська співачка ЛЮБОВ презентує відеокліп
Новини компаній
09:00, 25 травня

Любовний дебют: українська співачка ЛЮБОВ презентує відеокліп

Новини компаній

У день національної музичної премії «YUNA» власниця мультикомунікативної агенції «YULA Company» Юла оголосила про співпрацю з раніше невідомою співачкою на ім’я ЛЮБОВ. Вони вже запрем’єрили відеокліп про історію аб’юзивних стосунків «Горить душа [22]»

Співачка ЛЮБОВ - це голос, що лікує та відкриває серця людей. У час, коли тема аб’юзу часто залишається в тіні, артистка стає маяком світла та своїм унікальним голосом розповідає історії, що викликають емпатію, та спонукає до змін.

«Сьогодні важливий день для нашої команди - ми відкрили свій секрет та презентували нову артистку ЛЮБОВ. Зараз шоу-бізнес завжди в пошуках нових імен, тому я вирішила знову кинути собі виклик і допомогти артисту-початківцю зробити квантовий стрибок! Упевнена, що через кілька років цей голос знатимуть і обожнюватимуть усі!» - прокоментувала Юла.

Авторкою слів «Горить душа [22]» виступила сама співачка. Цей сингл - історія, що розповідає про пережиті аб’юзивні стосунки. Проте вона щаслива, що завершила їх, і тепер сама - незалежна та божеВільна. В цю ніч ЛЮБОВ танцює наодинці й нарешті радіє від самоти.

Відеороботу зняв режисер TERLETSKY. Як він зазначає, це відео розкриває шлях головної героїні, яка після минулих стосунків розпочинає своє життя з чистого аркушу: «У відео ЛЮБОВ розповідає власну історію пережитих почуттів. Саме вона змогла показати відродження фенікса з попелу аб’юзу. Її історія розповідає, що стосунки для неї були лише досвідом, який вона відправила у смітник. Зараз ЛЮБОВ отримує задоволення від себе та світу, що її оточує. Перетворюється на сильну, вільну та незалежну й насолоджується кожною миттю свого життя», - ділиться TERLETSKY

Зйомки відеоробити тривали близько дванадцяти годин. За цей час ЛЮБОВ, крокуючи буденними флешбеками, показала шлях кожного, хто переживав емоційний аб’юз, і сміливо розірвав ці кайдани.

«Цей сингл для мене став найочікуванішим кроком вперед. Я вирішила почати свою кар’єру саме з пісні «Горить душа [22]», адже хочу донести світу історії, від яких палає всередині, і хочеться кричати, аби тебе почули. Якщо говорити про відеокліп, то можу виділити дві сцени, які мені найбільше припали до душі. Перша - це сцена з тінню, де відбувається кульмінаційний момент прощання з минулим. Друга - це божеВільний танець на самоті. Я відкриваю себе як нову співачку - ЛЮБОВ. Впевнена, що в кожного, хто переживав моменти емоційного аб’юзу, від цієї пісні буде горіти душа, і кожен відчуватиме мою підтримку!» - розповідає ЛЮБОВ.

Відеокліп та сингл вже доступні на музичних майданчиках!

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#YULA Company #Любов #Горить душа [22]
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...